PR CUAET
-
Це було зрозуміло, дякую. Мені мій диплом кваліфікованого працівника у жодній інстанції в майбутньому не знадобитися, правильно? Його можна не перекладати, правильно?
-
Дякую друзі як я зрозуміла вони там фільтрують по номеру аплікації і воно попадає в твій профайл
-
Леді хоче поцікавитися чи ви отримали вже PR?
-
Привіт! Хтось може дати ссилку « як вклеїти візу В Канаді» в дитячий паспорт треба.. Дякую 🙏🏼
-
Теж не по темі питання, є гілка де обговорюють питання отримання паспорту, напишіть туди будь ласка
-
Це група де обговорюють біометрію, пошукайте в іншій гілці будь ласка
-
А можливо можете дати ссилку ЯК ВКЛЕЇТИ ВІЗУ В КАНАДІ? 🙏🏼
-
Не зважайте, всі провінційні номінанти на цьому етапі сабмітять через ЕЕ Якщо б було б як каже Vladislav, тоді я не мала б мати ПР. Всі дозапити я сабмітила через web form як EE.
-
Дякую тоді і туди відправлю, сподіваюсь мене не дискваліфікують за такє🫢
-
Три ставте, всі зайдуть одночасно
-
Доброго вечора. Підкажіть будь-ласка, якщо людині відмовляють у візі вона може ще раз податися? І через скільки?
-
Поновлення від ІРСС‼️🚨#непромексиканців
-
Ну напевно і я б не мав ;) або реально байдуже що вибрати і воно підтягне по номеру справи. Я чекаю вже ECOPR. І всю дорогу всі документи сабмітив суто через пункт подача по мейл/провінціна номінація non EE. Програма AOS. Щось ви сьогодні, Олено, в бойовому настрої. Не має сенсу сваритись. На рахунок AOS - це Non EE стрім і в IRCC він вважається як поданий «поштою», бо онлайн поданими вважаються тільки ЕЕ стріми. Прикольно, раніше ми не сварились намагаючись підказати людям. Ото вже руку набили 👍
-
Кто то проходил сертификацию на NETA техник?