PR CUAET
-
Дякую тоді і туди відправлю, сподіваюсь мене не дискваліфікують за такє🫢
-
Три ставте, всі зайдуть одночасно
-
Доброго вечора. Підкажіть будь-ласка, якщо людині відмовляють у візі вона може ще раз податися? І через скільки?
-
Поновлення від ІРСС‼️🚨#непромексиканців
-
Ну напевно і я б не мав ;) або реально байдуже що вибрати і воно підтягне по номеру справи. Я чекаю вже ECOPR. І всю дорогу всі документи сабмітив суто через пункт подача по мейл/провінціна номінація non EE. Програма AOS. Щось ви сьогодні, Олено, в бойовому настрої. Не має сенсу сваритись. На рахунок AOS - це Non EE стрім і в IRCC він вважається як поданий «поштою», бо онлайн поданими вважаються тільки ЕЕ стріми. Прикольно, раніше ми не сварились намагаючись підказати людям. Ото вже руку набили 👍
-
Кто то проходил сертификацию на NETA техник?
-
Квебек
-
Ні, спонсорство не подібна нашої. Заявниками в нашої є не громадяни та постійний резиденти Канади, які беруть на себе обов'язки - а є не знайомі громадяни іншої держави, яки прибули в Канаду по прискореному процесу з мінімальними перевірками. Наша програма ближче до такої ж лімітованої по часу програмі TRtoPR. Ця програма в 2021 - досі кейси розглядаються, а в кулцентрі відповідають, що у таких програм взагалі нема процессінг тайм. До речі, якщо ви виберете на сайті IRCC спонсорство відносно депендент чайлд і країну Україна - то теж отримаєте Нема процессінг тайм www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/check-processing-times.html
-
If you do not have a personal reference code, you may answer a series of questions to find out if you are eligible to apply for a visa and/or permit, apply for Express Entry, and begin an online application. If you begin your application after you have logged into your account, you will not receive a personal reference code, as the system will save your document checklist right into your account.