PR CUAET
-
Квебек
-
Ні, спонсорство не подібна нашої. Заявниками в нашої є не громадяни та постійний резиденти Канади, які беруть на себе обов'язки - а є не знайомі громадяни іншої держави, яки прибули в Канаду по прискореному процесу з мінімальними перевірками. Наша програма ближче до такої ж лімітованої по часу програмі TRtoPR. Ця програма в 2021 - досі кейси розглядаються, а в кулцентрі відповідають, що у таких програм взагалі нема процессінг тайм. До речі, якщо ви виберете на сайті IRCC спонсорство відносно депендент чайлд і країну Україна - то теж отримаєте Нема процессінг тайм www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/check-processing-times.html
-
If you do not have a personal reference code, you may answer a series of questions to find out if you are eligible to apply for a visa and/or permit, apply for Express Entry, and begin an online application. If you begin your application after you have logged into your account, you will not receive a personal reference code, as the system will save your document checklist right into your account.
-
Давайте обсудим одну ОЧЕНЬ важную тему о НАЛОГОВОМ РЕЗИДЕНСТВЕ Канады, так как касается многих украинцев в Канаде. Проблемма в том , что украинцы приехавшие по CUAET становяться налоговыми резидентами Канады сразу по приезду, получению ВоркПермита и после получения налогового SIN- номера. А поэтому должны будут платить налоги с доходов за рубежом!!!! ТОЕСТЬ , если украинец приехал по КУАЕТ на пару дней, а потом вернулся другую стану, где он работает, то платить НАЛОГИ будет и в той стане где работает И в Канадский бюджет тоже !!!! (но только разницу между ставками налога этих стран). Кроме того нужно будет подавать налоговые декларации и в той стране, где проживаешь с указанием дохода в Канаде 3000$(так как налоговые между собой обмениваються информацией сейчас), и нужно подавать декларацию и в Канаду (а для этого нужно будет возвращаться в Канаду!!) Кто что знает по этой теме???
-
Погоджуюсь з Вами на всі 100% про допомогу!!! І іншим разом просто не знецінюйте коментарі модераторів, якщо вони на Вашу думку! не вірні. Я просто раджу ділитись досвідом, а не спростовувати чиїсь коментарі👍 В даному випадку простіше і швидше людині зробити через ЕЕ, ніж імейл. PS Я теж йшла по non EE, і дала пораду людині з власного досвіду! Знаючи що це швидший варіант!
-
Добрий день. Підскажіть, будь ласка, чи треба на MPNP по SWM підтверджувати диплом через WES? Чи достатньо просто перекладу і печатки перекладача. Дяде дякую за відповіді!
-
Так згоден, просто цікаво було знайти закономірність, чи навпаки відмінність. Я йшов по AB, AOS так само очікування AOR і далі, але завжди подавав документи суто з поміткою «через меіл» Як я зрозумів - ви навпаки подавали з поміткою ЕЕ. Якщо обидва кейси успішно пройшли - чудова закономірність для «наступників» - байдуже який стрім ти вкажеш на федеральному етапі - документ твій кейс знайде