PR CUAET
-
Погоджуюсь з Вами на всі 100% про допомогу!!! І іншим разом просто не знецінюйте коментарі модераторів, якщо вони на Вашу думку! не вірні. Я просто раджу ділитись досвідом, а не спростовувати чиїсь коментарі👍 В даному випадку простіше і швидше людині зробити через ЕЕ, ніж імейл. PS Я теж йшла по non EE, і дала пораду людині з власного досвіду! Знаючи що це швидший варіант!
-
Добрий день. Підскажіть, будь ласка, чи треба на MPNP по SWM підтверджувати диплом через WES? Чи достатньо просто перекладу і печатки перекладача. Дяде дякую за відповіді!
-
Так згоден, просто цікаво було знайти закономірність, чи навпаки відмінність. Я йшов по AB, AOS так само очікування AOR і далі, але завжди подавав документи суто з поміткою «через меіл» Як я зрозумів - ви навпаки подавали з поміткою ЕЕ. Якщо обидва кейси успішно пройшли - чудова закономірність для «наступників» - байдуже який стрім ти вкажеш на федеральному етапі - документ твій кейс знайде
-
Ні в мене була номінація BC через non EE, і я подавалась як всі на ПР порталі, потім чекала на AOR 4 місяці і далі … Просто після отримання AOR кейси ЕЕ і non EE по розгляду мало чим відрізняються (це не моє «умозаключєніє», а імміграційного консультанта. Але це стосується кейсів економічної імміграції!!!
-
А можно ссылку пожалуйста
-
Підкажіть будь даска що відповідати на це питання (подаємось на ворк перміт) в нас і не було цього сертифікату.. Квебек
-
Так, переклади є Дякую
-
Дякую! Хороший варіант
-
Дуже дякую за відповідь
-
Я чула що зараз скасовують такі подачі.Чи це правда?