PR CUAET
-
А до якого числа це можна зробити?
-
Доброго вечора.Скажіть будь ласка чи можна study permit замінити на work permit дитині яка ходить до школи ,має 17 років?
-
Але питається Studying or Working
-
Для AOS я знаю що вона закрита поки, але все ж
-
Підкажіть будь ласка як це зробити ?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/check-processing-times.html
-
Щиро дякую🌷
-
Доброго вечора шановні, на продовження Open WP, як відповісти на запитання: "Does your family member want to restore their status in Canada?" Яку відповідь дати якщо зі звичайного WP ми подаємося на Open WP з продовженням? Буду вдячна за відповідь.
-
Всем добрый вечер. Сегодня получил письмо с обновлением статуса своей заявки на новый WP. В этом письме был такой абзац: Please attach this letter to your present work permit Number ___ as proof that you are authorized to continue working under the same conditions as your original work permit until September 18, 2024 or until a decision is made on your application, whichever is first. Вопрос: почему они указали until September 18, 2024 если у меня текущий WP заканчивается в April 2026?
-
цілком з Вами згідний що це все різні програми. але хочемо знайти істину- скільки часу, чому так довго і коли вже настане саме той день...🤔😊
-
Підкажіть, будь-ласка, по Tech Pathway. 1) На якому етапі треба повідомляти номер профілю в ЕЕ: коли висловлюєш свій інтерес і чекаєш поки запросять подавати документи чи коли вже подаєш документи на номінацію? 2) Через скільки часу Альберта висилає запрошення подати документи після того як аплікант виразив цікавість у пасвей? 3) Хто вже отримав номінацію по Tech Pathway, скільки часу з моменту подачі пройшло до отримання номінації?