PR CUAET
-
Зробити скріншот цієї секції, два раза, потім їх "склеїти" та додати як окремий файл? А основну форму заповнити з електронним підписом та роботами, які помістяться в ці 3 поля?
-
Так , були самозайнятими , вже ні. Дякую!
-
В Україні в мене фоп, в Канаді я self employed. 2 різні діяльності. Чи потрібно в декларації тут, вказувати про дохід там. І чи вплине це на податки тут?
-
Hey there Pypa8914, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Ні, діти до 19 років не можуть отримувати кліматичні і gst.
-
T4A - це форма яку видають контракторам, тобто самозайнятим особам. Все ок. Списуйте розходи.
-
Hey there Yelyzaveta, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Так і так
-
Раджу
-
Ні, все не так. Це сіра тема і я раджу звертатись до tax lawyers якщо важко розібратись. Але ви не зобовʼязані подавати декларацію в Канаді якщо були тут кілька днів. І так, якщо ви подаєте декларацію в Канаді і не прожити пів року, то не підпадаєте під tax tready і маєте платити подвійний податок.
-
Спасибо большое!!! Успокоили 🙂
-
Hey there Natalia, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Было бы отлично, чтобы ее открыли ближе к концу года
-
Всем привет, кто нибудь получал справку о несудимости из Германии? Поделитесь опытом, пожалуйста. Отправили запрос в Германию январе, в феврале они запросили доп.инфу по электронной почте, в тот же день я ответила на все вопросы, после этого тишина. Два раза писала на тот же email, вообще не реагируют. Прошло три полных месяца ни ответа ни привета…
-
10 грудня, одразу оплатила. Та я вже дзен зловила...хоч би до серпня отримати...чи на річницю сабміту😂
-
Доброго вечора хто може допомогти взяти довідку з Польщі
-
Який бал англ для експрес нетрі треба, я сьогодні здала CELPIP але оцінки ще не знаю
-
Ogo
-
Мінімум 7, але залежно від багатьох факторів іноді треба 9
-
Дуже рада 😁це @OstapBosak тут всіх заспокоює 😁 дякуємо за це 🙌🙌🙌
12 Jan 2024, 17:45
108670/425608
3 minutes ago