PR CUAET
-
Всем привет, кто нибудь получал справку о несудимости из Германии? Поделитесь опытом, пожалуйста. Отправили запрос в Германию январе, в феврале они запросили доп.инфу по электронной почте, в тот же день я ответила на все вопросы, после этого тишина. Два раза писала на тот же email, вообще не реагируют. Прошло три полных месяца ни ответа ни привета…
-
Доброго вечора хто може допомогти взяти довідку з Польщі
-
Який бал англ для експрес нетрі треба, я сьогодні здала CELPIP але оцінки ще не знаю
-
Ogo
-
Мінімум 7, але залежно від багатьох факторів іноді треба 9
-
Так. Український дохід буде записано як foreign income. Тобто ніяких списань окрім оплачених податків в Україні.
-
Скоріш за все помилка офіцера, що видав перміт не на той паспорт, а разом з цим проблема у Вас! Вас і на роботу не приймуть без другого паспорта. Якщо плануєте залишатися в Канаді, тоді Вам треба терміново Ваш паспорт інший. Або Їхати в аеропорт і пояснювати що зробили помилку суттєву, хай переробляють.
-
По сес немає вибірок з 21 року ☹️
-
А в мене ще таке питання - один паспорт, який закінчується раніше, весь у візах та штампах, з однією вільною сторінкою. Інший (майже новий). Чи обов'язково сканувати весь старий паспорт, чи можна вказати новий і відсканувати всього пару сторінок у ньому? Сканер вдома є, не проблема. Просто чи є необхідність ото усе робити?