PR CUAET
-
Вчила з 0 (Шкільна програма) до 7-8 за 1.5 роки . Курси 2-3 рази на тиждень по english file та вчитель 2-3 рази з preply не завжди було постійно але не більше 2 тижнів перерв.
-
1) на етапі вираження інтересу(якщо не помиляюсь) можете поклацати і зрозуміти це 2) зазвичай день-два(робочих) чула, що буває і більше 3) я подавалась в на початку січня, мені прийшла минулого тижня. бачила тут людей, які місяць чекали, ті хто подавався минулого року, то взагалі за кілька днів отримували.
-
Біля будь-якого запитання е знак питання натискайте на нього і перед вами зʼявляється віконце де е пояснення до запитання якщо щось не зрозуміло відкривайте Гугл перекладач та камерою перекладайте на зрозумілу вам мову Ресторан статус це запитання чи втрачала та особа будь який статус та чи був колись будь який стутус в тої особи та чи хоче ця особа поновити попередній статус Думаю вам моя відповідь зрозуміла
-
Доброго вечора. Підкажіть будь-ласка, якщо недавно приїхали то на кліматичні потрібно подаватися вже, чи є якийсь термін, через скільки часу можна подавати?
-
Вечер добрий питання про Дію Заходжу з телефону та бачу мою паспорти та ID card А як їх знайти на компʼютере в веб версії Дія ?
-
Едмонтон
-
yes
-
Добрий вечір ) чи можу я податись зі своїм чоловіком на PR через двоюрідну сестру яка живе в Канаді більше ніж 5 років ?
-
Будь який..все залежить від суми, яку банк чи лендер готовий дати на будинок
-
www.canada.ca ---) extend your work permit. if you came under CUAET, it is free until 31 March
-
Добрый день! Подскажите иммиграционного консультанта из личного опыта, остановились в Монреале, но чую ПР тут ждать и ждать. Хотим проконсультироваться со специалистом, у кого был положительный опыт общения с иммиграционным консультантом- дайте контакт плиз 🥺