PR CUAET
-
Дякую. Вітаю з номінацією! Мені консультант говорив, що я не зобов'язана фізично жити в Альберті і мати місцеві документи коли подаюсь на номінацію. Типу головне - мати офер з Альберти. Чи правда це? Хочу отримати офер, податися на номінацію і паралельно переїжати. Там же не треба мати альбертійські документи і місцеві пейстаби?
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, де знайти гілку чату для СЕС? Чи іншої федеральної без провінційних номінацій? Не можу зрозуміти, коли панікувати. AOR там автоматичний, зразу після оплати. Але далі майже 2 місяці тиша. Пора замовляти notes? Дзвонити? Таке враження, що кейс поки ніхто не відкривав
-
3.11 подалась, 22.11 получила АОR
-
Якщо є виплати з України на дитину, які не обкладаються податком в Україні, то може хтось підкаже, де такі виплати потрібно вказувати тут в податковій декларації? І чи взагалі потрібно їх вказувати? Сума там маленька виплат
-
На офіційному сайті подивіться. Написано ж, що ця довідка надається за наявності, а не обовʼязково. canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-vikom-vid-16-rokiv