PR CUAET
-
відкривали в Neo Financial он лайн. кілька хвилин і рахунок відкрито. зручний додаток. no fees
-
Подати 0 декларацію не завадить
-
Вже подавайте, як маєте можливість.
-
Треба. Вони тут теж не підлягають оподаткуванню.
-
подивіться у ваш візітор рекорд. якщо та є вказаний номер UCI, то все ок і панікувати ще зарано. інформація в gc key обновиться
-
Якщо вони нададуть вам Account number, Transit number та Institution number. То так.
-
Правильно. Допомога по КУАЕТ не податкується і не вказується в декларації. І якщо ви приїхали на пару днів, то теж не потрібно нічого подавати
-
Добрий день. Подавалися на продовження visitor record для дитини. Прийшла відповідь що заявку одобрено і вони пришлють нам новий по почті. Але справа в тому що старий visitor record дійсний до травня 25-го року. А новий, який вони збираються нам вислати, до вересня 24-го. Тобто вони схвалили нашу заявку і подовжили visitor record на пів року з дня подачі заявки. То питання таке: чи можна користуватись старим пермітом, чи він автоматично анулюється (чого ніде доречі не сказано, або я не помітив)?
-
Скажіть , а 7 вечора це по Квебекському часу, дякую
-
Хто може росписати процес купівлі будинку в Канаді?Базова інформація є, але трохи заплутався. Маю: 1. Відкритий рахунок FHSA- коштів достатньо на даун пеймент. 2. Купівля в Саскачевані. Зараз чекаю на ПР, і планую релокацію по провінції. Буду міняти роботу- відповідно в залежності від цього і вибір міста. 3. Калькулятор показав моргіч 240к, але знаю що буває і менше дають, тому варіанти дивлюся 200к. Питання: 1. До кого краще звернутися: Моогіч брокер, ріелтор? 2. Чи можна розрахувати на податковий кредит в наступному році ? 3. Які додаткові платежі є при купівлі? На закриття і т.д? 4. Якщо буде зміна роботи, то чи на випробувальному терміні дають моргіч? 5. Які є способи зменшення суми? За 20% даунпеймент знаю- тоді не буде страхівки. 6. Програму коли добавка була від держави зараз закривають. Чи ' щось подібне, можливо по Саскачевані? 7. Який алгоритм по часу ? Крок за кроком... 8. Де краще дивитися кредіт скор і який він повинен бути?
-
Якщо сумніваєтесь в своєму резиденстві, то заповніть форму NR73 і відправте в податкову. На основі відповідей в формі вам дадуть точну відповідь.
-
Будем надеется на лучшее. Я в 2001 году делала иммиграцию на Квебек. На все ушло 8 месяцев до получения пр. Да сейчас конечно на много заявок больше. Но будем надеется 🙏. И на программы канадские не провинциальные всегда занимало годы. Провинциальные быстрее