PR CUAET
-
Не хвилюйтесь. Найгірший варіант - вам перерахують кліматичні і попросять повернути частину.
-
Всім привіт Можливо хтось знає і може підказати Подалися с дружиною на гуманітарну програму, вже здали біометрію і чекаємо на відповідь Маємо опен ВП до 25 року літо Питання: Чи варто спробувати extend work permit до 31 березня? При умові що ми вже подалися по H&C за нинішніми куает ВП. Тобто чи не нашкодить/заповільнить це нашу аплікацію ? Тому що будуть нові UCI номери, а в аплікації відповідно UCI номери наших нинішніх ворк пермітів Буде вдячний за будь яку відповідь
-
Добрий день. Дякую. А скажіть, що значить, як маю можливість? Що для цього потрібно?
-
Якщо є випробувальний термін, то мусите його пройти, лише потім подаватися на іпотеку. Спочатку брокер, потім ріелтор. Майте на увазі, що якщо 20% і нема страховки, то interest rate буде вищий, буває що вигідніше дати 15%-18%. Кредит скор скоріш у вашому випадку як для ньюкамера не настільки важливо. Загалом розраховуйте, що додатково треба 1-1.5% мати вище на закриття, вам ріелтор скаже ближче до діла. По часу- якщо швидко знайдете нерухомість, то за місяць точно можно закрити. Податковий кредит - не знаю, але думаю шо хіба по fhsa
-
Роздрукувати форму, заповнити і відправити поштою
-
Всім привіт Можливо хтось знає і може підказати Подалися с дружиною на гуманітарну програму, вже здали біометрію і чекаємо на відповідь Маємо опен ВП до 25 року літо Питання: Чи варто спробувати extend work permit до 31 березня? При умові що ми вже подалися по H&C з нинішніми куает ВП. Тобто чи не нашкодить/заповільнить це нашу аплікацію ? Тому що будуть нові UCI номери, а в аплікації відповідно UCI номери наших нинішніх ворк пермітів Буде вдячний за будь яку відповідь
-
Я чула що так, можна некратно 5, принаймі я так розраховую:) Так, на обєкт 200 тис десь 1-1.5% , принаймні півроку так було. Якщо будинок великий, то думаю що менше, але якщо чесно не цікавилася детально