PR CUAET
-
Питайте в брокера, але маю знайомого який вносив 18 %. Може вже брокера шукайте?
-
Кратність важлива, на днях планую останню руму відкривати FHSA. З одного боку не хочеться заморожувати кошти на FHSA а з другого боку зекономити на податках теж добре
-
Дякую! Це в графі foreign income, так?
-
❤️🩹 Кожного дня ми прокидаємось і читаємо в новинах про нові атаки терориста. Майже кожен день в Україні розпочинається з прильотів ракет, і кожна ніч переривається обстрілами. Кожного дня лунають гучні сирени та вибухи. Кожного дня гинуть цивільні та діти, і кожної години на фронті гинуть українські захисники. Приєднуйтесь до наступного мітингу - ходи по місту - як заклик допомогти зупини щоденні обстріли росії в Україні. Нам потрібен ваш голос! 🇺🇦 📍 Де: Gateway Blvd & 82 Avenue перехрестя (біля Hudsons Canada’s Pub). ⏰ Коли: Неділя, 24 Березня о 14:00 ——————————————— ❤️🩹 Every day we wake up and read in the news about yet another russian terrorist attack. Almost every day in Ukraine begins with missile strikes, and every night is interrupted by shelling. Every day, loud sirens and explosions resound. Every day, innocent civilians and children are dying, and Ukrainian defenders are lost every hour on the front lines. Please join our next rally - walk around the city - as a call to help stop the daily russian terrorist attacks in Ukraine. We need your voice! 🇺🇦 📍 Where: Gateway Blvd & 82 Avenue intersection (near Hudsons Canada’s Pub). ⏰ When: Sunday, March 24th at 2pm
-
Доброго дня. Подаюся на нові WP. Скажу одразу, що у мене і дітей перміти закінчуються в один день в березні 2025. Моя форма 5710 завантажилася одразу, а от дитячі не можу додати вже тиждень видає таку помилку. Якщо в когось було щось подібне, то порадьте що зробити. Дякую
-
українців це не стосується. Подивіться запис пресконференції. Його журналістка питала на тему українців. Відповідь досить чітка була.
-
Це шахраї. Ніхто крім вас та посольства таким не займається. Просто не відгукайтеся на такі запрошення.
-
У наших ВП залишилося 1,5 року. Я не подавалась на продовження, не бачу сенсу… маю надію що до цього часу отримаємо пр. Але ще проблема з паспортами((( Їх зараз зробити той ще квест
-
Можливо є люди які займаються окремо відкриттям нового закордонного паспорта , тобто допомагають з записом на прийом до посольства в Едмонтоні?
-
m.youtube.com/watch?v=Ncy14L_ZdI4 дивіться з 34 хвилини.
-
Скоріш за все ви з Дії достали довідку у вересні 23го року і відправили їм