PR CUAET
-
У наших ВП залишилося 1,5 року. Я не подавалась на продовження, не бачу сенсу… маю надію що до цього часу отримаємо пр. Але ще проблема з паспортами((( Їх зараз зробити той ще квест
-
Можливо є люди які займаються окремо відкриттям нового закордонного паспорта , тобто допомагають з записом на прийом до посольства в Едмонтоні?
-
m.youtube.com/watch?v=Ncy14L_ZdI4 дивіться з 34 хвилини.
-
Скоріш за все ви з Дії достали довідку у вересні 23го року і відправили їм
-
Усім привіт! Подала аплікації щодо подовження ВП собі та чоловіку, але як зробити тепер подовження дитині Temporary residence permit? Хочу зауважити, що в дитини (3 роки) є тільки візітор рекорд, але опції його подовження на сайті нема. Тобто треба отримати TRP? Так? Та якщо я розумію вірно, онлайн цього не зробиш. Треба продавати поштою. Чи треба платити за це фі?
-
Вас мабуть паспорт дійсний до тієї дати, так? Вітаю:)
-
Я також не подавалась на продовження ВП , маю віру і надію на ПР
-
Привіт. Можете лати ссилку на відео чи інструкцію де в як можна продовжити на 3+
-
Доброго дня планую змінити дитині закордонний паспорт так як закінчується термін дії в лютому 2025 року. Підкажіть будь ласка в які години наразі є смисл ловити таймслоти для зміни дитячого паспорту в едмонтоні. Якщо хтось може скинути ссылку на саме дитячий паспортні таймслоти Я буду дуже вдячна.
-
Дякую!
-
Доброго дня. Якщо маєте контакти нормального брокера - поділіться будь ласка. Saskatchewan/Alberta
-
Дивно лиш те, що зменшити термін до якого новий дійсний!
-
На FHSA в рік можна класти тільки не більше 8000$. Ми купили будинок без ПР майже рік тому у Саскачевані. Моргедж брокер обовʼязково, ріелтор теж допомагає особливо провести угоду між продавцем і покупцем. Найняти інспектора Оплата гос fee при переоформлені, юристи, інспекція будинку, fire insurance. Ми коли купляли думали внести 10% внеску, але з доп.оплатами зробили 5%. 20% внеску -немає страховки, але там процент вищий ніж при 5%. Кредитний рейтинг..можна дивитися в app credit carma. Алгоритм: Моргедж брокер, вам лендер дає суму на яку ви можете розраховувати(pre-approve), шукаєте будинок. Будинок є-робите пропозицію продавцю. Якщо все гуд, ціна узгоджена-лендер має зробити approved. Після вже інспекція, оформлення документів. Про добавку-її потрібно повернути при продажі будинку або, якщо не помиляюсь, після якогось терміну..на офіційному сайті Канади почитайте. Від Саскачевану ніяких надбавок не має