PR CUAET
-
Дякую. Спробую
-
Hey there Andriy, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Всім привіт. Хочу подовжити дію вп і зняти обмеження, але я проходила той мед огляд трошки більше року тому 😩 Як бути з тою аплікацією, може хтось стикався?
-
Hey there Е.Л, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Мед комісію ви навіть за межами Канади могли здати. А хелс кард потрібно поміняти коли ви переїдете в іншу провінцію.
-
Доброго дня , вирішили спробувати податися на продовження WP і не знаю чи варто теж подавати explanation letter?
-
Добрий день)) Підкажіть, будь ласка, чи має якесь значення де ти пройшов мед комісію і отримав хелс карт. Наприклад, все оформила в Онтаріо і потім вирішила переїхати до іншої провінції...? Чи це впливає на щось?
-
Всім привіт. Хочу подовжити дію вп і зняти обмеження, але я проходила той мед огляд трошки більше року тому 😩 Як бути з тою аплікацією, може хтось стикався?
-
Значит только Ниагара быстро работает
-
Дякую)) Але у мене є інформація, не знаю наскільки вона достовірна, що якщо хелс карт в іншій провінції, то при подачі на PR знімають points. Чи це неправда?)
-
Дело передавали в Ванкувер, а потом ниагара
-
Какой офис у вас рассматривал?
-
1. Для TFSA у всіх однаковий ліміт. За 2024 це 7000 на людину. В 2023 був 6500. 2. Зараз поповнити і списати це за 2023 не можна. 3. Так, ліміт переноситься.
-
Не розумію чому в аплікації на нові перміти (Квебек) питається фото апліканта і НЕ питається фото жінки яка акомпаніін ту Канада..? Може треба дружину і чоловіка окремо подавати на перміти а не одією апоікацією?
-
Привіт, хто знає, ми подали на продовження вп і зняття обмежень, нам через 2 хвилини передзвонив робот і сказав ми прийняли вашу заявку, але треба принести оригінал паспорта в офіс ірсс... 😳 Шо робити? Куди їхати? Ми в Торонто, дякую.
-
RROC (Rapid Response Operations Center) Ottawa office file processing
-
Дивлячись яка програма. Манітоба знімає, Саскачевані одна із вимог це наявність хелс карти
-
Hey there Mark, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Манітоба знімає бали за звʼязки з іншими провінціями:робота, родичі в інших провінціях. Я не впевнена за хелс кард. Ви можете це уточнити в міграційного консультанта.
-
Это что?
12 Jan 2024, 17:45
109022/474652
4 days ago