PR CUAET
-
Я робив. По живій черзі в паспорт сервіс, зайняло 3 години. Через 2 неділі був готовий. Забрав за 6хв без черги.
-
Перенесіть, будь ласка,питання в гілку Гуманітарних програм
-
Ви подавали заявку на чоловіка разом зі своєю? Чи одружені ви офіційно і скільки,чи є в шлюбі діти? Чи приходили запити на додаткові документи, чи не пропустили? Знайомим приходили запити і вони відправляли
-
але мені здається що це паніка всеж таки - нічого там не змінеться навіть на том сайті написано Using foreign documents in Canada Canadian law does not require the authentication or legalization of foreign public documents before they can be used in Canada. This is not expected to change when the Apostille Convention comes into effect.
-
templatelab.com/employment-offer-letter/
-
В офері пише: Звертання до вас з адресою поштовою і електронною. Потім пише Шановный Андрій, фірма Пес Патрон,яка знаходиться за адресою....пропонує вам посаду маркетолога, ви будете робити : робота з клієнтами, робота з... Ми пропонуємо вам роботу фултайм 40 год в тиждень з зарплатою... Через 3 міс(1 міс,відразу) ви отримаєте іншуренс,бонуси та інші плюшки. Директор такий то,дата ,підпис Ваше прізвище, підпис
-
Дякую, пробуємо в Приват 24 зареєструватись
-
Не знаєте чи є якийсь банк який можна онлайн податись? Чи буде працювати моно банк якщо податись на картку від нього з Канади для входу в дію? І чи можна по віртуальній карті зайти
-
На жаль, не має людина жодного банку в Україні, а в дію не вдається зареєструватись, електронного підпису теж нема
-
Привіт. Мене звати Інна. Виконую нотаріальні переклади в провінції Альберта, м. Калгарі. Засвідчую переклади особистою печаткою і додаю афідевіт. Запити надсилайте на [email protected]