PR CUAET
-
Думаєте скам телефонує з номеру ірсс? Через 2 хвилини після того як натиснули кнопку сабміт?
-
Я теж чекаю з 29.02
-
Судя по отсутствию результов поиска в этой теме, ни у кого больше RROC не процессил 🙈
-
Всім привіт! Підкажіть, чи можливо при подачі на зняття обмежень у WP обрати провінцію UNKNOWN, як це робили у заявці на куаєт Бо кажуть що якщо у WP буде провінція інша ніж у котрій буде подача на pr, то можуть відмовити у pr? (Ще не знаю у якій провінції остаточно буду залишатись тому не знаю яку обрати)
-
Hey there Валентиныч, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Не забудьте им ещё и SIN, номер счёта в банке и email)
-
Дякую, в понеділок зателефоную їм, дуже цікаво 😳
-
Рісіп який вам дають в офісі лікаря в день проходження мед комісії. На ньому ще ваша фотографія повинна бути.
-
ні, трохи більше діє
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка хто заповнював заявку на продовження work permit. Що потрібно додати як доказ проходження medical exam?
-
Сайт вірний
-
Hey there Maryna, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Коли мені прийшов новий вп без обмежень вони забрали взагалі цю лінійку з провінцією.
-
Ну, зателефоную в ірсс спитаю що то було
-
Недавно бачила у блогерів що їм подзвонили з «банку» дійсно з номера банку. І вони втратили трохи грошей бо дали дані карточки. Будьте обережні Тепер банк проводить їм свій investigation і банк ніби повинен вернути гроші.
-
Может вы подали заявку не в IRCC, а сайт двойник мошенников, проверьте IP протокол
-
Заповнювала заявку по інструкції..там про мед огляд нічого не було
-
Прийшли. Найшвидше серед наших клієнтів отримали за чотири дні. Деякі чекають ще з першого дня відкриття подачі.
-
Я проходила медичний огляд більше року тому, і відповіла що ні , не проходила його за останні 12 місяців. Напевно тому і віконця немає. То що відповідати що так, проходила? Бо це ж є неправда😒😒
-
У будь якому випадку дзвоніть в ircc і питайте що вам робити.
12 Jan 2024, 17:45
109057/474652
3 days ago