PR CUAET
-
Hey there Maryna, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Коли мені прийшов новий вп без обмежень вони забрали взагалі цю лінійку з провінцією.
-
Ну, зателефоную в ірсс спитаю що то було
-
Недавно бачила у блогерів що їм подзвонили з «банку» дійсно з номера банку. І вони втратили трохи грошей бо дали дані карточки. Будьте обережні Тепер банк проводить їм свій investigation і банк ніби повинен вернути гроші.
-
Может вы подали заявку не в IRCC, а сайт двойник мошенников, проверьте IP протокол
-
Заповнювала заявку по інструкції..там про мед огляд нічого не було
-
Прийшли. Найшвидше серед наших клієнтів отримали за чотири дні. Деякі чекають ще з першого дня відкриття подачі.
-
Я проходила медичний огляд більше року тому, і відповіла що ні , не проходила його за останні 12 місяців. Напевно тому і віконця немає. То що відповідати що так, проходила? Бо це ж є неправда😒😒
-
У будь якому випадку дзвоніть в ircc і питайте що вам робити.
-
Дякую, я знаю зараз розводів багато. В тому то і справа. Ці нічого не питали, просто робот сказав приїхати в офіс ірсс і привезти паспорт. Якби ірсс питав банківські деталі то було би підозріло.
-
Дуже дякую
-
Можете будь ласка скинути сайт де заповнювати заявку на продовження work permit?
-
В прикріплених повідомленнях є файл в якому подібні запитання entrance study guide , оце по ньому
-
Доброго дня. Я тільки місяць як приїхала тому питання наперед так сказати, чи правильно я розумію: 1. Якщо я самозянята, то я можу отримувати дохід на дебетову картку в cibc. 2. Потім з доходів оплачу податки на наступний рік за цей рік 3. Мені ніде не потрібно реєструватися як самозайнятій десь, просто працюю
-
А після біо ск чекати на портал 1?
-
Hey there Rita, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Не знаю що порадити. У мене інша ситуація була. У відео у закріплених є детально про це.
-
Ні, якщо пройшло більше 12 місяців, то потрібно відповідати що ні
-
IRCC не имеет офиса на сколько мне известно
-
Я перечитала конфірмейшн емейл, пишуть що ми прийняли вашу заявку, нам потрібно копія вашого паспорту, але якщо треба буде оригінал, то ірсс з вами зв'яжеться в попросить принести оригінал паспорту в офіс ірсс.
12 Jan 2024, 17:45
109068/431102
3 minutes ago