PR CUAET
-
Ну сегодня ещё и воскресенье, но я уже по доброй традиции в любой день. Эдмонтон расходимся
-
Финиш
-
Я брала, що ми не оплачуємо І далі підгружу скрін Може потім ще буде
-
Пусто
-
На старт Эдмонтон
-
У консульстві у Едмонтоні був тиждень тому: сплатити можна на місці, поштою вже не відправляють- потрібно особисто бути, для дорослого брали паспорт закордонний, внутрішній и інд.код, фото роблять на місці, і заповнити анкету( є на сайті консульства форма) без запису не приймають крім продовження терміну дії паспорту як що залишилося 2 міс, не більше.
-
На ноут сказала То робить А на телефоні нічого не помагало Хоч я постійно все у телефоні роблю, всі документи і т д
-
Дякую
-
Хочу подякувати партнерам, які розміщуючи рекламу своїх послуг в цій групі допомагають хворим діткам в Україні. - Tax Canada Accounting @tax_canada_accounting (подача податкових декларацій) - Юридична компанія «Гросмейстер» @Margo2145 (довідки про несудимість та переклад документів) -Express Translation Agency @TarasExpres (переклад документів) - Barbicanimigration міграційний консультант Ivanna Yana Diduk - Надiя тренер по IELTS @LanguageON
-
Якщо на сина заповнюю, то треба його вищитор, чи мій WP?
-
Вітаю! В мене паспорт і ворк перміт до 2025 року. Планую продовжувати паспорт у травні. Чи можна податися на продовження ворк перміту зі старим паспортом? Я чула що деякі компанії так роблять - подають людей зі старими паспортами і пишуть додатково лист-пояснення. Хтось щось знає про це?