PR CUAET
-
Ну в мене вже є WES тоді має бути всеодно. Але ще раз робити переклад шлюбу і народження і потім апостилі то страшно звучить
-
Не знаю. У самої свідоцтво 89 року😔
-
Просто апостіль робиться не тільки на свідоцтво про народження, а також свідоцтво про шлюб, розлучення, документи про освіту (хоча тут не впевнена)
-
В електронному вигляді можна скани подати думаю... Але я ще подав раніше коли ця штука активна не була( Надіюсь Це працює з моменту поступлення в офіс а не з отримання AOR
-
Я маю на увазі заміну свідоцтва. Я чула , що потрібно особисто в РАГС ідти. Чи якось інакше? Яка процедура повна?
-
Чого їхати? Відправляється поштою все
-
але це затянеться на місяці
-
Дистанційно можна там де ж WES робили
-
Сподіваюся дадуть якийсь перехідний період для тих, хто подався чи може подається.
-
Та ну якось дивно буде… Невже всім потрібно поїхати до України і особисто оформляти? Тут таких людей занадто багато…не всі ж готувались до міграції роками…
-
якщо так буде... То буде звіздец
-
ще ПУМБ, у кого він є, не погано працює через пуш-повідомлення прямо в додатку на мобільному.
-
Ми сабмітнули ще в листопаді... Надія що ще не запросять переробляти переклад. Я сам за це не дуже знаю як воно має бути
-
Здається ні. Через Україну. І апостіль робиться також через країну видачі документа. А якщо потрібен буде апостіль, то потрібен він буде на всі українські документи😔
-
до речі - жінок там взагалі не чипають. Навпаки - навіть воєнозоб'язаних з медчиною освітою дають їм право йти на службу у військовий час тільки по бажанню. Раніше такого не було. Закон України «Про військовий обов’язок і військову службу». Стаття 1. Військовий обов'язок.....11. Жінки, які придатні до проходження військової служби за станом здоров’я та віком і закінчили заклади професійної (професійно-технічної), фахової передвищої або вищої освіти та здобули медичну або фармацевтичну спеціальність, підлягають взяттю на військовий облік військовозобов’язаних. Жінки, які мають спеціальність та/або професію, споріднену з відповідною військово-обліковою спеціальністю, визначеною в переліку, затвердженому Міністерством оборони України, та придатні до проходження військової служби за станом здоров’я та віком, крім зазначених в абзаці першому цієї частини, беруться на військовий облік військовозобов’язаних за їх бажанням. 12. Жінки, які перебувають на військовому обліку, можуть бути призвані на військову службу чи залучені для виконання робіт із забезпечення оборони держави у воєнний час в добровільному порядку.
-
вибачаюсь дійсно ще плюс один квест(
-
А чи можна через консульство зробити заміну свідоцтва?
-
Спробуйте через моно банк/ ПриватБанк, і з компʼютера не з телефона.
-
Впн не помагає
-
Можливо в когось була проблема що не заходить в дію через паспорт? Як вирішили проблему?
12 Jan 2024, 17:45
10933/452600
2 minutes ago