PR CUAET
-
t.me/+ZkxI3YvTVshlNDgx
-
А можна заповнювати одну і ту саму школу? Типу 1-4клас, далі 5-6, потім 6-7?
-
Доброго дня! Хто може підказати, заповнюємо на дитину окрему анкету на продовження стаді перміту, форма 5709е згенерувалась, але не грузиться? Що порадити зробити? Пробували разом до анкети чоловіка приєднати, також не хоче загружатись.
-
Заповніть тут школу, у якій дитина зараз навчається, у нижчих рядках школу, де раніше навчалась. Так, як ви б заповнювали про свою роботу. Якщо дитина не у школі, то не знаю, може так і пишіть, що ходе у садочок, або ж не навчається.
-
@TarasExpres
-
Hey there Yuliia, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Воно у мене все світиться червоним, типу всі графи маю заповнити… Спробую з самого початку скачати і зробити, дякую
-
А навіщо таке робити, якщо безперервно дитина навчається у одній школі? Пишіть один період від-до і зазначайте школу, місто, країну.
-
Ви іміграційний консультант?
-
Добрий вечір допоможу з продовженням Ворк перміта за деталями в приват
-
t.me/+ZkxI3YvTVshlNDgx
-
Добрий вечір . Чи можливо хтось робив повернення коштів за медогляд , який був ще зроблений за відсутністю health карти? Поділіться , будь ласка , досвідом ) Вінніпег,Манітоба
-
С чего вы взяли что не должны? Основываясь на чем? Это мои personal records. С чего это мне их не должны давать?
-
В тому розділі минулий досвід останніх 10років, тому мабуть ні
-
Это скорее исключение. Они результаты тестов не должны на руки выдавать
-
Hey there Yuliia, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
лише Ворк Перміт та Sin
-
Доброго вечора, цікаво, а якщо дитина вчиться в High School, але і підробляє, у розділі Employment це обов'язково теж вказувати? Спочатку заповнила тільки школи, але хотіла би почути думку інших..
-
Hey there Ivan, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Дякую.! Але в оригінальній формі я вкажу стільки ,скільки поміститися (тобто 3 роботи), а в окремому файлі напишу всі роботи (продублюю ці три та додам ще одну (в мене одна не "вміщується")? А ще скажіть, будь ласка, потрібно якесь додаткове письмо писати офіцеру? Ну тобно щось на кшталт роз'яснення про те, чого подаємось на новий wp, чтого окремий документ про роботи та інше??
12 Jan 2024, 17:45
109460/445321
2 minutes ago