PR CUAET
-
Вітаю. Чи можна якось перевірити чи дійсний мій Ворк перміт? Подавалась на новий візітор рекорд дитині (старий закінчився). Заповнила заявку на себе і додала дитину. Написала пояснювальний лист, що подаюсь на візітор рекорд дитині, мої документи дійсні, вказала номери Ворк перміту і паспорту. Наліслали візітор рекорд і дитині, і мені. Питання: чи дійсний мій Ворк перміт, враховуючи те, що видали свіжий візітор рекорд? Дякую
-
Тобто не нашкодить нинішній аплікації?
-
UCI то назавжди
-
Доброго дня, така ситуація: вчора мати чоловіка прилетіла в торонто по sjtd їй видали візітор перміт на ТРИ дні (з 23 березня по 26) ми в щоці, бо бачили що видають work permit навіть по цим одноразовим документам. Ми в розпачі бо не знаємо що робити, може у когось була схожа ситуація? В неї немає закордонного паспорту і це єдиний валідний документ на даний момент, але він діє всього три дні як взагалі таке можливо і що нам робити?
-
Не все так просто. Звичайно можна і потрібно додати в аплікацію новий. Там зміняться дати(можливо і ні- бо я так розумію що у вас він і так на три роки). Але ВП- це статусний документ. І як це вплине на аплікацію по Гуманітарні программі краще запитати в консультанта
-
Дякую
-
У розділі type of application що ви вибирали?
-
Подскажите, пожалуйста, кто в курсе. Можно ли податься на новый паспорт, например, в Оттаве, а доставку оформить в консульство в Эдмонтоне (забрать лично там)? Для BC разница существенная.
-
Там воно просто якось tricky. Якщо обрати, що в чоловіка/дружини є ворк перміт, то автоматично для вас підтягується чек-ліст, як для депендента (spousal work permit). А в нашому ж випадку це не так, бо ми подаємося самостійно. Думаю, саме тому рекомендується обрати "ні". До того ж, там вказано, що відповіді на запитання не вплинуть на рішення офіцера. Я обирала, як на відео - ставила "ні", тож подалася на продовження не як депендент. Результату поки не знаю, лише сьогодні вранці засабмітила заявку.
-
Якщо ж залежний аплікант також рівноцінно повинен задовільняти усі вимоги програми, які переваги подаватись спільно чи окремо?
-
Так так, мені ніяк не зрозуміло як це йти як додаток. Тобто основний аплікант повинен задовільняти всі вимоги програми (рік стаж роботи в межах одного ноку, хороший бал з англійської та інші вимоги) а залежний додатковий аплікант може не робити нічого?