PR CUAET
-
Подскажите, пожалуйста, кто в курсе. Можно ли податься на новый паспорт, например, в Оттаве, а доставку оформить в консульство в Эдмонтоне (забрать лично там)? Для BC разница существенная.
-
Там воно просто якось tricky. Якщо обрати, що в чоловіка/дружини є ворк перміт, то автоматично для вас підтягується чек-ліст, як для депендента (spousal work permit). А в нашому ж випадку це не так, бо ми подаємося самостійно. Думаю, саме тому рекомендується обрати "ні". До того ж, там вказано, що відповіді на запитання не вплинуть на рішення офіцера. Я обирала, як на відео - ставила "ні", тож подалася на продовження не як депендент. Результату поки не знаю, лише сьогодні вранці засабмітила заявку.
-
Якщо ж залежний аплікант також рівноцінно повинен задовільняти усі вимоги програми, які переваги подаватись спільно чи окремо?
-
Так так, мені ніяк не зрозуміло як це йти як додаток. Тобто основний аплікант повинен задовільняти всі вимоги програми (рік стаж роботи в межах одного ноку, хороший бал з англійської та інші вимоги) а залежний додатковий аплікант може не робити нічого?
-
Добрий вечір, як подати на продовження візи? У мене віза до 09/2025, WP видали до 2027. Паспорт дійсний до 2031. Чи можна продовжити візу пізніше? Чи потрібно під час дії програми CUAET?
-
І при тому в хазбента термін дії паспорта і його ворк перміт не дозволяє подовжитися сильно, а лише на пару місяців. І якщо я подамся на spousal - то немає сенсу це робити, бо в нас зараз перміти закінчуються одночасно. Тож мені тоді на основі його ворк перміту і не продовжать
-
На візу можете податись пізніше, вона не залежить від cuaet. Наразі вона вже платна 100$
-
обовʼязково добавляти в оплату. хоч ваша валідна- на PR потрібно проходити знову