PR CUAET
-
Вечір добрий! Скажіть будь ласка, біометрія, якщо перевіряти по системі валідна, приходить запит все одно для всіх 100%? Не розумію чи додавати у fee чи ні. Та чи можна в Україні здати?
-
Карткою тільки дебіт просять
-
Ну це не знаю в дружини паспорт дійсний до 2030 в нема до 2025 і новий в на етапі виготовлення тому буде підкріплено лист що мій паспорт скоро буде
-
Разом можна тільки хіба, якщо по EE йти. Створити два....і вже який пройде, то тому і подаватися далі. Але хтось один з подружжя
-
немає заборони подаватися на дві-три програми одночасно. все питання тільки в коштах. подавайтеся і на family. але які будуть терміни- поки що відповіді немає.
-
Так) з родини податися повинен один( зрозуміло, той у кого більше шансів) а ПР отримає родина, ті кого впише головний аплікант. Діти, другий з подружжя.
-
Я не міграційний консультант, тож, на жаль, не знаю, як правильно. Бо "так" - у нашому випадку не зовсім те, що треба, бо ми не подаємося на spousal work permit або як депендент. А "ні" - теж якось не зовсім те, бо є член родини з ворк пермітом
-
Hey there Макс, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
підкажіть будь ласка заповнюю заявку на ворк перміт видає форму 5707, а 5710 немає форми, що я не так зробила?
-
ircc.canada.ca/english/information/where-to-give-biometrics.asp
-
Я основний заявник І в мене запитали чи е хтось із моїх членів родини в Канаді в кого е ворк перміт ? Ну вони ж не дурні бачать всю інфу про всіх тому як що ви офіційна родина в Канаді відповідь так і ще раз то моя думка
-
в Україні можна пройти - Львів, Київ
-
Оскільки бачимо, що у соціальних мережах знову появилось реклама "гуманітарної програми", ось пояснення. Не дайте себе ошукати! Якщо вам хтось гарантує 100% успіх - це шахраї. Більше того, для подачі на Humanitarian and Compassionate Considerations (H&C) зовсім НЕ ПОТРІБНО залучати адвоката. Якщо ви вважаєте, що ви на 100% відповідаєте критеріям, ви можете САМОСТІЙНО заповнити аплікацію і не платити 4-10 тисяч доларів. Так-так, саме такі ціни у різних посередників, які не можуть нічого гарантувати. З досвіду людей, які поділились своїми історіями: Під час заповнення форми Supplementary Information (IMM 5283) різні посередники часто вдавались до маніпуляції інформації і свідомо перекручувати факти життя апліканта, щоб викликати співчуття. Нерідко вдавались також і до відвертої дезінформації про проживання людини на нібито окупованих територіях тощо. Ось посилання на офіційне джерело і тут же є інструкція, яке все зробити Фактично, щоб подати аплікацію на Humanitarian and Compassionate Considerations, потрібно: - Заповнити загальну форму IMM 0008: це загальна інформація про головного апліканта та членів сім'ї. - Заповнити форму IMM 5669 Schedule A Background/Declaration, де ви вказуєте усю свою історію з 18 років. - Далі Supplementary Information (IMM 5283) - це форма, де ви, власне, і подаєте причини, чому ви повинні залишитись в Канаді, як плануєте себе утриувати, чому ви відповідаєте критеріям тощо. Причини страху повернення до України через ризик для життя, переслідування тощо НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ в цій апілікації. Це найважливіша та найскладніша форма для заповнення. Фактично, в цій аплікації ви повинні чітко та логічно пояснити, чому ви повинні залишитись в Канаді. І саме тут, за свідченням близько десятка людей, які в процесі, різні посередники пишуть перебільшену або перекручену інформацію, видаючи за правду. Що буває за перекручення даних та неправдиво подану інформацію - відмова не тільки по цій аплікації, а може бути й заборона на подачу на імміграцію на 5 чи 10 років. Однак, більшість людей, приймаєте цей ризик, віддаючи тисячі доларів різним посередникам (як з ліцензію так і без). Більше того, багато хто ставиться до цієї аплікації як до лотереї, квиток якої коштує кілька тисяч. Вийде - окей. Не вийде - будуть думати про інші імміграційні програми, якщо не буде заборони. - Далі заповнюєте форму Family Information (IMM 5408) - Остання форма - це дозвіл на обробку вашої персональної інформації IMM 5475. - Після цього додаєте фото, ідентифікаційні документи тощо. Всі форми та документи загружаються онлайн. Все це можна зробити самостійно. І є люди з України, які прибули, наприклад, з розбомбленого Бахмута чи Маріуполя, і які не мають куди повертатись, які отримали погодження своїх аплікацій. Однак, успіх інших не гарантує успіху усіх чи більшості, адже усі ці аплікації розглядаються індивідуально, а усі факти перевіряються. Офіційне джерело. Також, якщо ви Якщо ви в будь-якій провінції, самі заповнюєте "гуманітарну" аплікацію і вам потрібна БЕЗКОШТОВНА юридична консультація чи порада від адвоката, ви можете зателефонувати на цю безкоштовну гарячу лінію. Якщо складна фінансова ситуація і ви в провінції Онтаріо, Legal Aid Ontario може видати сертифікат, який оплачує послуги адвоката на подачу аплікаціі Humanitarian and Compassionate considerations. Приєднуйтесь до Української Канади @UkrainianCanada - наш канал @UkrainianCanadians - наша група
-
Скорее всего так лучше
-
Отут можете знайти цю форму www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-5553-applying-change-conditions-extend-your-stay-canada-worker.html#5553E5
-
Но если вы на паспорт , то паспорт делается не в посольстве, а в консульстве
-
Але, в будь-якому випадку, там вказано, що відповіді опитувальника не впливають на рішення офіцера
-
Вводите в поиске и все высвечивается )
-
щодо продовженого wp- по цій програмі такого поки що не передбачено.
-
Hey there OLENA, and welcome to PR CUAET! How are you?
12 Jan 2024, 17:45
109571/425529
5 minutes ago