PR CUAET
-
Я була присутня на міграційніх зумах зусчтрічас то казали що можно виїзжати
-
Всі по різному говорять
-
Ясно
-
Я зараз у Канаді і подамся тут, але питання у тому, можу чи я здати біометрію вже не у Канаді)
-
Я прочитала що ви не в Канаді то і написала
-
Ну і я про це
-
Вимога знаходитись в Канаді при подачі і при отриманні
-
Так там вимога бути в Канаді заявнику
-
Найкращий варіант це взяти консультацію, тільки консультант оцінить Ваш кейс і спрямує у правильне русло. Є гілка з контактами консультантів.
-
Я - головний аплікант. Так, дуже розмито написано. Є рекомендаціі, щоб залишатися у Канаді на весь час розгляду. Хочу податися на воззєднання через cuaet
-
Ви головний аплікант чи залежний? На сайті так двояко пишуть про те що головний аплікант не може виїжджати з Канади поки йде розгляд заявки- я так зрозуміла. Хоча написано що на момент подачі й отримання повинен бути в Канаді… але все так не ясно.
-
Добрий вечір. Скажіть, будь ласка, біометрію, яку вимагають для пр, можна здавати лише в Канаді? Мені треба виіхати до Європи, а я б хотів засабмітити заявку на пр зараз, поки ще ще знаходжусь в Канаді. А коли б прийшов запит на здачу біометріі, я б здав іі у Європі. Дякую.
-
Люди тут мало чекають порівняно з іншими програмами. Як мінімум номер справи швидше дають
-
Доброго вечора, може хтось мав досвід: отримали нову робочу візу , чекаємо на вклейку- не знайду інформацію як отримати новий дозвіл до праці з середини Канади ? Де про це пишуть? Людина була на study permit.
-
ось тут відповідайте на питання і далі буде інструкція www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html
-
Це покищо. Потім коли треба буде апостиль ще не докінця зрозуміло чи його ставлять на старого зразка свідоцтва
-
youtu.be/VCf6UUhcMdY?si=6vH3KRrONUdpt-jv
-
А є інструкція як саме "подавати на зняття обмежень"?
-
Вітаю. Чи не могли б ви ще вказати перелік мов з якими працюєте?
-
Дякую!
12 Jan 2024, 17:45
10966/462070
2 minutes ago