PR CUAET
-
Вище писали, по вимогам H&C наявність соц.допомоги/виплат може бути перешкодою. Тобто Канада не шукає тягарі собі додаткові.
-
Доброе утро, можно ли отредактировать уже отправленную заявку на продление ворк пермита. По одной заявке ошибочно не указал последнее место работы, которое в Канаде.
-
Яка жива черга? На оформлення нового паспорта потрібен попередній запис онлайн. Тому всі, кому необхідна це послуга, змушені днями і ночами ловити вільні слоти. Жива черга це виключно на продовження паспорту, дія якого закінчується через 2 місяці або менше.
-
Я бачу що по провінційних програмах справу розглядають швидко, нещодавно хтось був хто отримав пр за 4-5 місяців. А ця програма, як ми бачимо, дуууже повільна вже чотири місяці люди чекають просто АОR. І скільки ще чекати, то невідомо. Можуть розтягнути на роки
-
Вітаю!Порекомендуйте будь-ласка тренера по CELPIP,тільки зі свого досвіду!Наперед дуже вдячний!
-
Доброго дня. Рік вчила французьку мову від MIFI , закінчила всі рівні на 7. Заповнювала Arima і в розділі французька мова, було, який тип екзамену я здавала ( TEF, TCF, і т.д ). Я правильно розумію що те що я навчалася нічого не варте , тепер потрібно готуватися ще до цих екзаменів? Можливо хтось знає більш точнішу інформацію . Дякую.
-
Ні, 331 Metcalfe St, Ottawa