PR CUAET
-
Hey there Petrukhina, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Дякую! В мене вийшло скачати і відкрити! Так просто! А я вже мучилася з тим онлайном. Вже думала не робити 😆
-
Сорти є, а візи нема :(
-
Hey there Maryna, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Всім привіт! Хто стикався з ситуацією: півроку чекала на курси, нарешті запросили, але тепер те місце навчання, що я вказала у заявці не підходить, дуже далеко. Чи можливо якось перевестися чи це мої фантазії?
-
Можете спробувати, але рекомендував би, створити нову заявку, вказати що маєте рівень (сподіваюсь ці пів року ви вчили французьку самостійно), то запросять ближче після перевірки
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста, когда Вы подавались? Я тоже с провинции Квебек ❤️🇺🇦🇨🇦
-
Hey there Nataliya Kovalova, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Так, все вірно. Вимагають обовʼязково слухання і говоріння
-
Доброго дня, хто вже подав декларацію в Онтаріо з компенс по оренді житла, підскажіть будь-ласка які підтверджуючі документи потрібні?
-
Hey there Inna, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Через який сайт ви реєструвались ? Можна лінк?)
-
Hey there Petrukhina, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Є онлайн, можете спробувати подзвонити їм , і сказати, що за ті півроку змінилось і хочете, наприклад онлайн, так як зараз туди Вам далеко .
-
Hey there Яна, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Даже сразу на английском?
-
Доброго дня, хто вже подав декларацію в Онтаріо з компенс по оренді житла, підскажіть будь-ласка які підтверджуючі документи потрібні?
-
Поки що не вдається зловити слот.
-
Підкажіть будьласка хто знає, чи можна перездати 2 частини тесту, дякую?
-
Хочу Вас обрадовать тем, что я личо знаю нескольких ребят с провинции Квебек, которые получили AOR, но они не зарегистрированы в этой группе. Нахождение в провинции Квебек не влияет на скорость присвоение AOR и запрос на биометрию.
12 Jan 2024, 17:45
109759/431102
3 minutes ago