PR CUAET
-
Доброго дня ! Хто з таким стикався , підкажіть будьласка , що робити . В дочки(16 років ) був візітор рекорд , відкрили ворк перміт . Але в примітках зазначено : UNLESS AUTHORIZED, PROHIBITED FROM ATTENDING ANY EDUCATIONAL INSTITUTION, OR TAKING ANY ACADEMIC, PROFESSIONAL OR VOCATIONAL TRAINING COURSE. Їй ще рік в школі вчитись , я так розумію що заборонене будь-яке навчання …
-
Кто сегодня будет в консульстве Торонто?
-
Они смогли подвязать свой номер дела в основной кабинет IRCC?
-
Я живу в Калгарі. Старожили так, кажуть що це одна з причин чому тут не будують будинки з цегли...
-
Доброго дня ! Хто з таким стикався , підкажіть будьласка , що робити . В дочки(16 років ) був візітор рекорд , відкрили ворк перміт . Але в примітках зазначено : UNLESS AUTHORIZED, PROHIBITED FROM ATTENDING ANY EDUCATIONAL INSTITUTION, OR TAKING ANY ACADEMIC, PROFESSIONAL OR VOCATIONAL TRAINING COURSE. Їй ще рік в школі вчитись , я так розумію що заборонене будь-яке навчання …
-
Очень даже влияет, по моему мнению. Но правда где-то посередине
-
С Квебека то что я слышал получили номер AOR те кто не заплатили за биометрию. Поэтому им пришел до запрос с номером начинающийся на букву Е. Однако после этого тишина и нет запроса на биометрию. И кто-то не смог подвязать этот номер в системе основной. Поэтому вопрос в Квебеке.
-
Неожиданно хорошая новость.
-
Дякую за відповідь.💐
-
Доброго дня, думаю точно дають
-
А Ваши знакоміе подавались какого числа/месяца?