PR CUAET
-
Дорослий США
-
это просто образ жизни, его выбор 😄 бомжам же тоже может все нравится и даже на реддите опытом делиться
-
Да, мешаете, сидите и рассказываете полную чушь) еще будете писать о таком = сначала в мут полетите)
-
Відміняєте дитячий чи дорослий?
-
Після того як прийшло повідомлення від WES що евалюацію завершено, чекати на пошту листа з документами від них?
-
Це були новини . Треба пошукати.
-
Ви з Квебеку?
-
Hey there Pawelko, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Здравствуйте, вам ответили как подпись поставить? Сама застряла на этом документе
-
Через бухгалтера, нічого взагалі не отримала ще, але це перша подача Чоловіку буквально через тиждень після подачі почали приходити всякі emails від CRA а в мене тихо
-
так, в квебеку квота 10 тис на рік по стандартній програмі спонсорства
-
Сошлись на том, что придется распечатать, подписать, отсканировать и загрузить
-
Доброго дня. У мене і у сестри через яку я подаюсь на pr в свідоцтві про нарождення написано по-різному ім'я батька. У мене Yarema, у неї Jarema. Що робити у такому випадку?
-
Hey there Yana, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Як ви подавали декларацію, через софт чи бухгалтера? Чи отримали ви Notice of Assessment?
-
На пр
-
Це ви в яку аплікацію вносите?
-
Здравствуйте. Скажите пожалуйста, хочу успеть подать заявку на продление WP др 31 марта. Также подала заявку на ПР, но результат не известен пока. Дают ли новый номер WP после продления и как сообщать IRCC что у меня уже другая дата WP? Спасибо
-
Hey there Maryna, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Дякую, я неправильно зрозуміла.Я подумала що то для всіх провінцій..
12 Jan 2024, 17:45
109865/470290
about a minute ago