PR CUAET
-
ви будете подавати на зняття обмежень після медкомісії - після цього видають новий воркперміт. І вони можуть видати новий воркперміт з новим сроком на 3 роки. А можуть і не видати знову на 3 роки, а видати новий зі сроком до дати старого. Як вам пощастить. Подавайте. Шанс є.
-
спочатку запит - потім здача біометрії. неможливо навпаки. якщо я помиляюсь - нехай мене виправлять
-
Добрий вечір. Скажіть, будь ласка, біометрію, яку вимагають для пр, можна здавати лише в Канаді? Мені треба виіхати до Європи, а я б хотів засабмітити заявку на пр зараз, поки ще ще знаходжусь в Канаді. А коли б прийшов запит на здачу, я б здав іі у Європі.
-
Не правда, старі нормально проходять!
-
все буде добре.
-
але термінів ніхто не встановлював. IRCC вказує що розгляд може тривати від кількох тижнів до кількох місяців. на жаль поки що статистики нема багато - програма нова
-
Дякую,в мене вже місяць минув і тишина😔
-
Доброго вечора. Підкажіть, сьогодні почули, що свідоцтва про народження зразка СРСР не підходять. Що їх потрібно заміняти в РАГСІ в Україні для подальшої подачі на ПР. Чи це правда? Чи, можливо, достатньо нотаріально завіреного перекладу?
-
це все жарт звичайно. у кожного індивідуально. в середньому 2 тижні. у декого нема місяць.
-
ви вже дуже швидко хочете, а хлопці тільки в коляду пішли😄🎄
-
після нового року
-
і тепер дітей всіх шкода - 25 років призовний вік - будуть зі шкільної парти забирати скоро
-
Вітаю, друзі. Сертифікований перекладач у Канаді, маю печатку. Звертайтеся на електронну пошту melnychenko.kateryna.translator@gmail.com. Ціна документів від 30 доларів, є можливість робити термінові переклади з терміном у добу. Найчастіше переклад готовий за 2-3 дні. Телефон (506) 233-91-69
-
Петро,підкажіть будь ласка коли має прийти AOR, подались 23.11
-
Ну я читав орігінал ,таке відчуття що вони просто зробили копіпаст руснявих мобілізаціїних заходів
-
А якщо продляти ворк перміт, на скільки його продляють? Знову на 3 роки? Я чув після прохождення медогляду можно через ircc продовжити
-
вони навчилися за ці всі роки приймати закони без конкретних розʼяснень.
-
так. обмеження прав - це може бути будь-що
-
Воні можуть скоротити консульскі дії ,і звіряти людей по базі єлектронній
-
є два пункти, які стосуються мабуть всіх хто за кордоном: -встановлення обмеження прав громадян, які ухиляються від взяття на військовий облік та проходження військової служби; -у законопроєкті пропонують, що повістка про виклик до територіального центру комплектування та соціальної підтримки може бути надіслана громадянину через електронний кабінет призовника, військовозобов’язаного та резервіста або на електронну пошту.
12 Jan 2024, 17:45
10990/474652
4 days ago