PR CUAET
-
Підкажіть, будь ласка, за біометрію при подачі потрібно платити лише за дорослих? Чи за всіх.
-
Одна сторінка з інформацією?
-
Кожний має свою думку.... Думайте як вважаєте запотрібне і робіть свої висновки....Я прожила в Канаді близько 15 років і трішки знаю, що пишу. Дякую і за Вашу думку.
-
Ми отримували паспорт наприкінці лютого. Теж була черга до ліфта, але половина з неї чекала час на прийом документів на паспорт і з них перших штук 5 були без запису , які намагалися пройти без запису. Нам паспорта за 35 хвилин всім видали - ми були як раз останні в цьому , бо прийшли як раз на початок вказаного на сайті часу. Можливо зараз кількість тих, хто отримує паспорта - різко зросла і вони видають всім до останнього в черзі. Мабуть тому і слотів нема - бо увесь робочий час зайнят видачею паспортів та оприбуткуванням їх у базі.
-
Вдячна
-
Чекаю місяць на еcorp . Хочу телефонувати в ,ircc ,що сказати щоб швидше дали, ecorp ? Може в когось були такі випадки ,що після дзвінка отримали привітання та номер пр. Вжячна
-
Зрозуміла) мене цікавило саме це як процес, що депендант виходить взагалі не зобовязаний виконувати умов програми (AOS) а йде просто причепом і в випадку номінації головного апліканта з подружжя автоматично отпримує номінацію Трохи не вкладається в голові😅