PR CUAET
-
Дякую, а який офіс у Вас був?
-
Доброго дня, місяць як приїхали до Канади , на work permit стоїть дія до 2027 року дали на три роки, але віза-multivisa в паспорті стоїть як і сам паспорт до 24.05.2024 року , але є і інший паспорт, який дійсний на десять років, то ж питання треба цю візу десь продовжити і щоб вклеїли в новий паспорт чи зможу я виїзджати за кордони Канади і повертатися з такими документами? Заранее дякую за відповіді і за поради !)
-
must
-
Дякую
-
І до чого тут це? Навіть якщо людина не хоче отримувати ПР, то вона має їх включити в заявку, але не отримає.
-
Ви самі відповіли, людина хотіла трохи розвеселити чат. Всі ж знають що громадянство Норвегії та Швейцарії дають при заселенні в готель на строк більше 14 днів 🙃
-
Можно исключить на федеральном этапе
-
Hey there Людмила, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Та не просто дають, благають щоб взяли 😉😂
-
А ви впевнені, що ви правильно прочитали? Там написано "Ви мусите включити всю вашу сім'ю у заявку, навіть якщо вони не їдуть з вами в Канаду". Нижче написано "Також, щоб ви стали постійним резидентом, вся ваша сім'я мусить пройти мед огляд навіть якщо вони не їдуть з вами в Канаду". Що не зрозумілого?
-
Подскажите, пожалуйста, мне нужно пройти психолога. У кого-то есть контакты и какая цена. Спасибо заранее.
-
Я знаю значение этого слова. А вы все прочитали после маст?
-
Я зауважила лише Сідней та Монреаль
-
Написано must. Подивіться будь ласка значення цього слова. І прочитайте наслідки, якщо не включати.
-
Не совсем понял . Здесь же написано, что можно не включать.
-
Ще не подавалася.
-
Ні, в цьому випадку треба обов'язково (прочитайте знову скріншот).
-
Ну Вам хоть немного легче если вы уже подали на ПР. У меня этот процесс вообще на паузе
-
Также если человек просто не хочет в Канаду и получать пр в том числе
-
Лікар (якщо ви робили у правильного лікаря) відправляє всі ваші результати напряму до IRCC.
12 Jan 2024, 17:45
109974/425594
2 minutes ago