PR CUAET
-
Добрый день. Правда, даже можно выбирать правильные варианты написания, если нажать правой кнопкой на это слово.
-
Не потрібно заново проходити медогляд. Фото потрібно. Коли заповнюється анкета, то а кінці висвітиться список з документів, які треба буле додати.
-
Мені мій орендодавець написав на листі з якого часу я живу і скільки грошей в 2023 йому віддала. Треба зберігати цей документ 7 років. Це Онтаріо.
-
Дуже странно - профiль захований....хмм...
-
Добрий день) Маю декілька питань щодо Alberta Adult Health Benefits 1. Ці бенефіти дійсні до 31 березня? 2. Чи можна повторно податися або продовжити бенефіти?
-
Добрий день, підскажіть будь ласка для продовження Work permit чи потрібно знову проходити медогляд для зняття обмежень, якщо був виїзд з Канади в Україну більше 2 місяців тому? Дякую 👍
-
Але у заявці вибиває що мед огляд обовʼязково прикріпити , але якщо він є але більше має ніж 1 рік ? То всеодно прикріпляти ?
-
Ми подалися 25 листопада, AOR ще не отримали
-
Ні ворк пермід не як віза! Для вїзду в Країну обовʼязково віза, для перебування в країні обовʼязково ворк пермід
-
Слава богу)))) спасибо
-
Ні, Онтаріо
-
Доброго дня всім. Підскажить чи потрібно змінивати SIN number як що я буду змінивати Work permit .
-
Hey there Petrukhina, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Це точно, звідки така інформація ? А Мені сказали, що ворк перміт , це як віза , і навіть більше, що по неї можу і заїжджати до її дії 2027 року
-
Не вдається завантажити форму для заявки пише що не збігається дата кінцевого перебування у раніше вказаних відповідях і заявці Але все співпадає В чому може бути проблема?
-
Добрый день! Получил Permanent residence confirmation portal email. Это и есть portal 1? И что это означает? Дякую!
-
Нет. Подавались 29.01 онтарио и тишина
-
Доброго дня, щось не можу розібратись для Express Entry коли саме потрібно здавати біометрію?
-
Доброго дня Підкажіть будьласка,ми в Альберті,чоловік працює на констракшн,якщо йому з роботи дадуть документ що він потрібний цій компанії як хороший працівник,це допоможе отримати ПР?дякую
-
Я вирішувала це з перекладачем, робила новий переклад з уніфікованими іменами
12 Jan 2024, 17:45
110025/433085
5 minutes ago