PR CUAET
-
Я вирішувала це з перекладачем, робила новий переклад з уніфікованими іменами
-
SIN ви змінювати будете на постійний коли отримаєте WP
-
Завантажив мілітарі ід, форму та лое в кабінет 5 березня. Досі чекаю. Вже планую завантажити через веб форму бо жодної інформації що ірсс щось отримав від мене не було.
-
Його продовжити потрібно
-
Вам потрібно податися на нову візу, зараз ціна візи 100$. Я чекаю 2 місяця на запит паспорта(
-
Доброго дня. Чи при виборі NOC треба теж дивитись на вимагання освіти в Employment requirements? Наприклад, main duties співпадають, освіта є, але не в тому напрямку що зазначено в NOC
-
Дякую
-
Таке питання подаємось перший раз, всі прорахунки були зроблені бухгалтером, зареєструвались в CRA ще 16 березня, і в кабінеті нічого не можемо подивитись Ніякого Security code так і не прийшло і де і коли його чекати так і не зрозуміла А мені ще треба заплатити податок Може тут хоч люди трохи пояснять..
-
А що саме писали? Типу дозвольте оплатити біометрію і вони пришлють лінк? Тому що я відкрила лінк, тут можно загрузити документи та написати листа. Пробачте за глупі запитання)
-
Підкажіть будь ласка що зробити у випадку,коли замість того щоб подати на зняття обмежень з wp, мені подали на новий wp.А я його вже маю.
-
Вітання!!!