PR CUAET
-
Ці бенефіти діють для українців до 30 квітня. Податися після ви можете , але мусите підходити по доходу.
-
Доброго дня @OstapBosak підкажіть Вашу думку. Сьогодні отримала оцінки по селпіп l:11 r:9w:9.s:8 я з онтаріо і сподівfлась на oinp по tech occupation, зараз можу спробувати оскарщити спікінг і мати 493 бали. але якщо з 483 я можу отримати стем або oinp, то 493 це тільки стем? чи всетаки у oinp теж є максимальний поріг балів
-
Оінп найвищі бали якщо порівняти з стем федеральними вибірками приблизно під початковим балом федеральних минулого року (їх там всього 2 наче було). Ось статистика по федеральним вибірками: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/mandate/policies-operational-instructions-agreements/ministerial-instructions/express-entry-rounds.html
-
Я заповнювала в одному аккаунті сімейну :) і після заповнення висить 3 аплікації для кожного. Чекаємо…
-
Залежить від номінації - в когось нема рестрікшн на роботодавця в сертифікаті, в когось є.
-
Скажите пожалуйста,а как в приват вы заказывали выписку. Какие функции выбирали. Спасибо
-
На питання чи є член родини котрий вас супроводжує відповідала так і відкривались запитання для члена родини. І потім відкривається віконце для всіх де треба підгружати документи.