PR CUAET
-
А чого до квітня?) 😀
-
Воно і буде хоч і в одному аккаунті, але різні аплікації для вас і окремо для дружини)
-
Спасибо )
-
я так не мутив. маю свій окремо і для дружини окремо
-
Здравствуйте Виктория, скажите пожалуйста вы решили проблему илли нет ?? Спасибо
-
Питання в тому, що від наших спроб у офіцерів може сіпатися око вже 😀 але кому легко😂
-
Подумала може ви маєте на увазі до кінця квітня, хто зна) 😀 Спробувати подати ви завжди можете, чого б ні? Це на ваш розсуд.
-
Доброго дня. Ні. Написала apostille.in.ua, відповіді так і не отримала. Но я їх не « душила», бо ми все одно повернулися з Канади.
-
Я теж чекаю з 12 березня, ще немає…
-
Привіт, а підкажіть будь ласка, чи є якісь контакти кризової форми , телефон гарячої лінії чи щось подібне? Зависла заявка на візітор візу, час обробки 11 днів, а в мене вже рахунок на місяці .
-
Спасибо за,ответ, apostille.in.ua тоже отказались?? Простите за вопросы, просто у меня тоже самое проблема:(
-
Вітаю! Підскажіть будь-ласка, можливо хтось мав таку саму ситуацію: я маю study permit та work permit, мій чоловік подається на продовження WP. Після заповнення анкети система видала в списку документів два ось такі документи: Proof of the student's enrolment (required) Family Member Proof of Status (required) Я розумію що то мають бути мої документи саме, що трохи незрозуміло чому немає позначки Family member proof і в варіанті з students enrolment. Можливо хтось мав подібну ситуацію. Дякую.