PR CUAET
-
Я теж чекаю з 12 березня, ще немає…
-
Привіт, а підкажіть будь ласка, чи є якісь контакти кризової форми , телефон гарячої лінії чи щось подібне? Зависла заявка на візітор візу, час обробки 11 днів, а в мене вже рахунок на місяці .
-
Спасибо за,ответ, apostille.in.ua тоже отказались?? Простите за вопросы, просто у меня тоже самое проблема:(
-
Вітаю! Підскажіть будь-ласка, можливо хтось мав таку саму ситуацію: я маю study permit та work permit, мій чоловік подається на продовження WP. Після заповнення анкети система видала в списку документів два ось такі документи: Proof of the student's enrolment (required) Family Member Proof of Status (required) Я розумію що то мають бути мої документи саме, що трохи незрозуміло чому немає позначки Family member proof і в варіанті з students enrolment. Можливо хтось мав подібну ситуацію. Дякую.
-
Якщо заклад, де ви навчалися, реорганізували, то звернутися треба до його правонаступника. Йдеться про випадки приєднання, злиття чи ліквідації ЗВО. Якщо немає правонаступника або ЗВО не здійснює освітню діяльність (анульовано ліцензію, не було переміщено з непідконтрольної території), то заяву треба подавати до МОН. Міністерство визначить заклад, який видасть дублікат. Детальніше за посиланням. mon.gov.ua/ua/news/yak-otrimati-dublikat-dokumenta-pro-vishu-osvitu-rozyasnennya-mon
-
Спасибо
-
У WES є програма для українців, але потрібно довести що ви зробили усе можливе, щоб відновити документи. Писати потрібно їм, з додаванням листів в перекладі. Точніше не підскажу, в чоловіка на курсах англійської була жіночка яка робила так. Принаймні спробуйте їм написати. Там багато країн у списку, має бути можливість. Можливо є сенс зробити запит що до ситуації ще до формування аплікації у WES через підтримку.
-
Доброго дня, для тих хто показував гроші на рахунку для стаді перміту, ви довідку онлайн роздруковували з аплікації банку чи йшли в банк? Там між ними є різниця? Дякую!