PR CUAET
-
Hey there Алёна, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
У WES є програма для українців, але потрібно довести що ви зробили усе можливе, щоб відновити документи. Писати потрібно їм, з додаванням листів в перекладі. Точніше не підскажу, в чоловіка на курсах англійської була жіночка яка робила так. Принаймні спробуйте їм написати. Там багато країн у списку, має бути можливість. Можливо є сенс зробити запит що до ситуації ще до формування аплікації у WES через підтримку.
-
Подскажите, въехала в Канаду с дочкой 17 лет, отец умер. Могу ли я подать на финансовую помощь для ребенка?
-
Ще є декілька днів щоб податися на продовження Ворк Перміт. Цікавить питання, що якщо перміт прийде на менший термін ніж існуючий(чув що таке бувало), чи все рівно буде діяти існуючий ВокрПерміт?
-
Подскажите может ли пенсионерка 77 лет из Украины оформить какую нибудь финансовую помощь?
-
Ничего не понятно
-
Доброго дня, для тих хто показував гроші на рахунку для стаді перміту, ви довідку онлайн роздруковували з аплікації банку чи йшли в банк? Там між ними є різниця? Дякую!
-
У меня додатку есть эи дипломы есть единственный что я в регистре МОН нету и IQAS требует подверждения диплома или МОН или с Института, а у Института архива нет .... замкнутый круг
-
Дякую! До кінця паспорту?
-
Щіро дякую!
-
Дали на нові три роки, перший wp був на 1,4 рік
-
Юля, підкажіть будь ласка, на скільки Вам дали і скільки було до цього? У мене залишилось 2 роки (з 2023 до 2026), я подала до 2027. Ось цікаво чи продовжать мені, бо ми в Квебеку і я переживаю що не встигну вивчити мову 😬
-
Нормально до місяця чекати між порталами.
-
Підкажіть будь ласка, як знаючи код NOC 2011 року перевести його в код 2021 року🤔
-
Я з 7 березня чекаю
-
Если вы получаете дубликат додадтка без оценок и всего прочего, это подходит для апостиль.уа и вес!
-
БЕЗКОШТОВНІ РЕСУРСИ – ЯКІ ВИ МОЖЕТЕ ВИКОРИСТОВУВАТИ ПІД ЧАС ОЧІКУВАННЯ ЧЕРГИ НА ТЕСТ З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ ТА ЧЕРГИ НА ЗАПИС У ШКОЛУ ЧИ КОЛЕДЖ НА НАВЧАННЯ Calgary Public Library (Бібліотека Калгарі) Записатися в бібліотеку Ви можете онлайн ( reg.calgarylibrary.ca/) або в одній із локацій в Калгарі calgarylibrary.ca/your-library/locations/ В бібліотеці є багато ресурсу з вивчення англійської мови онлайн так і у самій бібліотеці. -Англійська розмовна група (середній рівень) English Conversation Group (Intermediate) calgarylibrary.ca/events-and-programs/programs/english-conversation-group-intermediate/ -Англійська розмовна група (середній рівень, онлайн) calgarylibrary.ca/events-and-programs/programs/english-conversation-group-intermediate-virtual/ -ROSETTA STONE LIBRARY SOLUTION- один із самих найкращих курсів – онлайн calgarylibrary.ca/read-learn-and-explore/digital-library/rosetta-stone-library-solution/ -Pronunciator – онлайн calgarylibrary.ca/read-learn-and-explore/digital-library/pronunciator/ - New Canadian Friendship Centre - ESL Conversation Class Приймаються всі охочі незалежно від візи. Всі рівні.Адреса 3851 54 Ave NE, Calgary Телефон 587-390-0770 Електронна пошта: info@ncfcentre.com http://ncfcentre.com/event/1921444-2022-04-06-esl-conversation-class/ - ESL Program Directory eslcooperative.ca/esl-directory/ -ESL - FREE ENGLISH CLASSES ONLINE & ONE ON free-esl.ca/ -Babble – безкоштовно онлайн вивчати нову мову ua.babbel.com/ -Duolingo – безкоштовно онлайн - uk.duolingo.com/ - ESL Listening Quizzes - www.esl-lab.com/
-
Так! Дякую :)
-
Ми з вами спілкуємося за wp, вірно? Wp дали на 3 роки, а паспорт до 2033
-
Hey there Ольга, and welcome to PR CUAET! How are you?
12 Jan 2024, 17:45
110175/426388
6 minutes ago