PR CUAET
-
А яка сума повинна бути для 2 дорослих? Хоча б приблизно🙄
-
Моя улюблена погода )
-
Бабців по візах привезли, дітей бабусям залишили, і ми з дружиною, подивитися на Ірландію, Шотландію, і Лондон
-
Цікаво, коли ми подавались на візу то проходили біометрію, то на ПР потрібно знову , чому? Коли приїхали в 22 році сюди то робили медогляд його відправили при подачі кейсу то потрібно повторне обстеження чи ні? Чи все як вирішить офіцер? Дякую
-
Остап а есть какие-то догадки почему наша программа заглохла. Вообще ничего не делают даже по октябрьским
-
Ні, це окремо, але якщо не помиляюся там питання суми також є
-
Заробили собі PTSD на Кариби з дітьми )
-
З ПР вже буде легше дихати. Головне його не забути взяти з собою, як я колсиь. Добре що я ще й на літак запізнився, а то якщо б посадили, то вже б назад з Домінікан я не прилетів (а я ще з немовлям, яке потім в Домінінкані під капельницю попало, через серйозне обезводнення і бактерію) - так собі відпустка була - ми потім 3 роки нікуди не шастали )
-
Коли моя мама отримала паспорт і там було написано canadian😍це для мене така мрія!!!!!!!
-
Через заплутаність ситуації раджу для визначення резиденства відправити в податкову форму NR74.
-
Спочатку ПР, ну девочкі Мексика потом.
-
АIP відноситься до ЕЕ?
-
Мій син жаліється чого це всі в його класі в Мексику літають а ми ні😂Каже я теж хочу) Я з країни без ПР ні ногою
-
Так, в мене з дружиною вже кілька років як є паспорти.
-
А ви два зловили чи один?
-
Hey there Lili, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Кто им доктор, надо внятно писать основания, а не так, что каждый читает как ему хочется.
-
Ви маєте зареєструватися спочатку.
-
Лист від орендодавця
-
Правильно, лише якщо прожили в Канаді весь 2023 рік, і по дружині не ясно.
12 Jan 2024, 17:45
110367/430484
18 minutes ago