PR CUAET
-
Доброго дня, може хто небудь знає, чи можна продовжити ворк перміт по куаету (без знаходження роботодавця до цього), якщо попередній ворк перміт закінчився близько 6 місяців тому
-
Доброго дня, може хто небудь знає, чи можна продовжити ворк перміт по куаету (без знаходження роботодавця до цього), якщо попередній ворк перміт закінчився близько 6 місяців тому
-
можете самі дивитись)
-
Ви показали лише частину інформації
-
Ну а я вам показую інформацію з офіційних джерел.
-
А якщо ще плюс четверо дітей з України приїхало?
-
Але при цьому абсолютно скрізь на всіх сайтах міграційних консультантів вказано оце:
-
На жаль, ні. Моя організація не ма справи з Китаєм. Центр так називається, тому що був вфдкритий під китайських іммігрантів, зараз має різні відділи для новоприбулих з різних країн. Але назва залишилась. Стосовно довідки, знаю, що там треба тільки через когось в Китаї брати її. Причому відправляти паспорт і щоб ця людина за вас пішла в бюро.
-
Я уже несколько раз отправила заявку добавится , но ничего не происходит. Может вы можете меня добавить 🙏
-
Просто подавайте зараз аплікацію на сина на отримання воркперміт CUAET по процесу для тих, хто знаходиться у Канаді. Йдіть на сайт на сторінку Для українців - і там знайдете, відповідаючи на питання
-
100%. Я тут тоже начиталась и сделала вывод что надо платить все сразу и одним чеком прикреплять в аппликацию
-
Доброго дня Треба підтягнути writing до 7, до цього було 6.5 Чи є у когось контакти або ресурси для схожої ситуації?
-
Відправляли заповнені заяви та інші документи в їхнє консульство в Торонто! 10 жовтня відправили, 7 грудня отримали!
-
Дякую
-
я так розумію якщо вони раз на квартал возять то це кінець лютого або березень буде, уся надія на dhl але їм теж паспорта не дуже часто видають
-
Але дякую за пораду
-
Olga
-
Не в довідці питання:)
-
Були люди , які замовляли з Китаю довідку про несудимість. Пошукайте по запиту у тій гілці і задайте їм питання. Мабуть жили там довго. Мої сусіди жили довго в Китаї, перед Канадою, подали на піар, отримали, поїхали у БК.
-
Юліє, підкажіть, а ваш центр випадково не допомогає із отриманням довідки про несудимість із Китаю?
12 Jan 2024, 17:45
1103/432113
2 minutes ago