PR CUAET
-
Ні. Одного малого доходу недостатньо You may be eligible if you: • are pregnant • have high ongoing prescription drug needs
-
Компанія Barbican Imigration будк рада допомогти вам з імміграцією до Канади (номер ліцензіі R706693) Маючи багаторічний досвід працюєть як із складними так із простими кейсами. Провінційні програми окрім Квебеку і Саскачевану, Експрес Ентрі, сімейне спонсорство і також успішно ведемо складні гуманітарні кейси. У імміграції важливо мати план дій, і також план Б. Адже імміграційна система Канади часто буває непередбачуваною як багато хто побачив з Alberta Opportunity Stream. Вони ведуть клієнтів від підбору програми до отримання ПР карток, а також пропонуть послугу DIY перевірки кейсу. Яна, Barbican Immigration WhatsApp: +16475355981 Instagram: barbican_immigration Email: [email protected] www.barbicanimmigration.ca Консультацію можна забронювати тут: www.barbicanimmigration.ca/book-online
-
Катрусі - спробуйте вночі😊подавати аплікацію. вдень багато запитів
-
Хотіла запитати відносно термінів на AOR… чи вони мають якийсь таймінг чи можуть висилати AOR коли їм заманеться.. Бачила на сайті різні сроки але нічого чіткого не можу знайти
-
Я заполнила аппликацию на Визитор рекорд на ребенка и меня заклинило на моменте подписи в завершении. Я должна поставить свое имя или имя ребенка? Свое же, правильно?
-
сайт сьогодні висить. спробуйте пізніше
-
Норм., якщо ви не отримали ще NOA
-
Я з тверезою головою до цього питання підходжу, не бачу сенсу в тій істерії. Ми отримали ВП на 3 роки. Маю надію що дозволять продовжити якщо до цього часу не дадуть ПР. Якщо ні, то будемо думати що робити. Багато знаю хто подався про всяк випадок
-
Ні, треба як мінімум дві умови. Одного доходу не досить