PR CUAET
-
Це несенітниця
-
врахуйте що тут зареєстровано може 2% від всіх анкет. а їх в рази більше
-
якщо мінімум 10 к подалося то 1 людина в день це капець
-
Дружина працює віддалено на Укр компанію, а я 2 дні в офісі і 3 дома. 1. В декларації дружини вкажемо, що використовувала дім як офіс. Чи можу я теж вказувати таке ж при змішаній типі роботи? 2. Як розраховувати затрати? Від площі використовуваної кімнати чи просто на око, наприклад 20%? 3. Чи можна мортедж % брати в розрахунок затрат?
-
Вони всі сили на гуманітарку кинули… бо бачила як люди пишуть і обурюються як це подались і через місяць нічого не отримали після сдачі біо
-
тому що запити фінансів - попутали з гуманітаркою
-
Таке питаннячко: хтось стикався з відмовою у видачі номінації через WP виданий на іншу провінцію? Мої знайомі подавалися на АОС з ВП виданим на Онтаріо, проблем не було. Зараз в одній групі на фейсбуці читаю, що одній жінці відмовили у видачі номінації в Саскачевані через те, що у ВП було написано "British Columbia".
-
Плохо, что в отличии от той же гуманитарки, эта программа чисто украинская. После двух лет бесплатного CUAET, 80% которого было про запас, после истерики с бесплатным продлением пермитом, они уже просто могут от нас устать и решить, что и так много сделали. И надо заняться не только украинцами.
-
Так
-
агенти по телефону також нічого не скажуть. так що тримаймося купки. вдячний всім що можна хоча б поспілкуватися
-
Читаю) просто ми по різному то трактуємо… таке може бути.
-
@OstapBosak доброго дня! підкажіть будь ласка, я вже подалась на PR, зараз на етапі AOR (отримала в день сабміту) , потім згадала, що хотіла прикріпити певні необовязкові документи в секції Other - T4, пейстаби, чисто на всякий випадок, але забула. як ви вважаєте, чи дослати мені їх через вебформу (там є така опція), чи краще нічого не робити, бо вони не просили в мене тих документів і вони є опціональними?