PR CUAET
-
Вчора подала заявку на продовження wp, отримала автоматичного листа. Сьогодні на пошту прийшов лист , що щось змінилось в аплікації. Але ніяких змін не бачу. Це нормально, так у всіх?
-
8міс легкий кейс - майже рекорд
-
Ну так гуманитарка интернациональная и разве её быстрее рассматривают, нет
-
ДОБРОГО ВЕЧОРА А ЧИ МОЖНА ПОДАТИСЯ НА ГУМОНІТАРНУ ПРОГРАМУ, А ЗГОДОМ НА ІНШУ КОЛИ ЗДАТЬСЯ МОВА І ДОСВІД ДВА РОКИ, КВЕБЕК
-
Hey there Ольга, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Оттава?
-
Отримав сьогодні новий owp, чи треба оновлювати sin ? Чи зможу я по новому перміту потім отримати нову ohip карту?
-
Нам адвокат сказала, що можна
-
Рівно о 8.00pm обновляйте і було 8 слотів на дорослих
-
я можу вести безкоштовно облік- є досвід
-
О котрій годині?
-
пропоную створити окрему групу - whisky after PR
-
Загалом три пункти написані в ряд. Який з них важливіший? Вагітна з більшим доходом? Чи невагітна з мінімальним? Чи той хто потребує постійного прийому ліків з більшим доходом? Чи треба дві умови? Чи три? Чи вони вручну затверджують? В мене нема точної відповіді:) але не вірю що тільки з малим доходом дадуть, бо тоді б не було стільки умов
-
Я уверен что эти сроки реалистичны при условии что не будет выходных по месяцу
-
Взаимно 🤝
-
якщо такі терміни- ставлю ящик віскі😇
-
В Едмонтоні консул вийшов з чату😂😂😂 це просто 🤬
-
Hey there Олександр, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
При заповнені 5710 зробила помилку та вже відправила заявку. Чи можливо її виправити? Скоріш за все ні тому одразу ще питання. Чи можливо цю видалити апікацію та заповнити нову?
-
Та за шо 😭 як живу на тому сайті, то нічого нема, а як тільки нема можливості зайти - сайт просинається
12 Jan 2024, 17:45
110493/432435
5 minutes ago