PR CUAET
-
я можу вести безкоштовно облік- є досвід
-
О котрій годині?
-
пропоную створити окрему групу - whisky after PR
-
Загалом три пункти написані в ряд. Який з них важливіший? Вагітна з більшим доходом? Чи невагітна з мінімальним? Чи той хто потребує постійного прийому ліків з більшим доходом? Чи треба дві умови? Чи три? Чи вони вручну затверджують? В мене нема точної відповіді:) але не вірю що тільки з малим доходом дадуть, бо тоді б не було стільки умов
-
якщо такі терміни- ставлю ящик віскі😇
-
Та за шо 😭 як живу на тому сайті, то нічого нема, а як тільки нема можливості зайти - сайт просинається
-
В Оттаві були слоти , там відкривають точно о 8.00pm , в Торонто не має конкретної годин коли відкривають , в Едмонтоні консул вийшов з чату )
-
Ці програми націлені на людей з низьким доходом) Ви бачили ці пороги доходів? Це нереально :) Тому не думаю, що багато хто і підходять 😀 Але така категорія населення є і щоб вони мали доступ до медичних послуг як стоматолог, окуліст, рецептурні ліки і існують ці пільги. Сказано , що ви можете відповідати вимогам якщо вагітні або маєте велику потребу в ліках рецептурних, але рішення за ними, то не 100% фактор). В мене теж немає точної відповіді як то в них відбувається, але все одно вважаю дохід важливим фактором в прийняті того рішення 🙂
-
Доброго дня, а що робити якщо є тільки повна загально середня освіта 11 класів На сайті WES не можливо вибрати школа Можливо хтось підкаже. Дякую