PR CUAET
-
Після проходження медогляду мого чоловіка в Києві у нас світиться, що медицина - you passed medical exam
-
Я попробую по месту рождения Надеюсь это сработает
-
нас нема в списку bridging open work permit- отже це не програма
-
Це я і маю на увазі Тому що я знаю якщо ти подаєшся через sinp чи іншу програму то є спеціальний кабінет через який ти можеш відслідковувати покрокове рішення по аплікації Але з цією програмою це не працює
-
тому і розгляд заявок незрозумілий
-
це тимчасове policy
-
мабуть через те що це не програма.
-
по треку не шукає на жаль. тільки в gc key
-
Проблема не в додаванні кейсу до GC key А просто через пошук-трек кейсу Коли намагаюсь знайти в application status через uci чи case number видає помилку чи
-
2.11 подача В грудні АОР та запит на біо 8.12 сдача біо Тиша
-
на основі ваших дозапитів -мабуть розширять умови/вимоги програми. мабуть вони спочатку все самі вивчають. так що ваша аплікація ввійде в історію
-
Вітаю, підкажіть, будь ласка, коли вже заповнюєш заявку в профілі на пр після ITA писати точну суму, яка зараз лежить на рахунку чи точно ту, яка вимагається на сім‘ю?
-
ніт :)
-
Скадітт, будь-ласка, чи робили комусь посилку CRA ? Як ви це вирішили? І я і чоловік поставили одночасно гроші FHSA. Бухгалтер подавала нам декларації, дала копії на руки, мінусувала той вклад, назвала суму повернення. Мені так і прийшло, а чоловіку написали в акаунті, що він відкрив рахунок, але не вніс гроші😒 і відповідно нема повернення грошей. Дзвониламв суботу - 2 години висіла на лінії, так і не зв'язали з оператором
-
Дякую.То якщо я хочу зняти чоловікові обмеження на wp то потрібно робити те саме що й подавати на новий wp?
-
Підкажіть, будь ласка, за яким номером ви телефонували до IRCC, щоб запитати про тимчасовий номер аплікації?