PR CUAET
-
по треку не шукає на жаль. тільки в gc key
-
Проблема не в додаванні кейсу до GC key А просто через пошук-трек кейсу Коли намагаюсь знайти в application status через uci чи case number видає помилку чи
-
2.11 подача В грудні АОР та запит на біо 8.12 сдача біо Тиша
-
на основі ваших дозапитів -мабуть розширять умови/вимоги програми. мабуть вони спочатку все самі вивчають. так що ваша аплікація ввійде в історію
-
Вітаю, підкажіть, будь ласка, коли вже заповнюєш заявку в профілі на пр після ITA писати точну суму, яка зараз лежить на рахунку чи точно ту, яка вимагається на сім‘ю?
-
ніт :)
-
Скадітт, будь-ласка, чи робили комусь посилку CRA ? Як ви це вирішили? І я і чоловік поставили одночасно гроші FHSA. Бухгалтер подавала нам декларації, дала копії на руки, мінусувала той вклад, назвала суму повернення. Мені так і прийшло, а чоловіку написали в акаунті, що він відкрив рахунок, але не вніс гроші😒 і відповідно нема повернення грошей. Дзвониламв суботу - 2 години висіла на лінії, так і не зв'язали з оператором
-
Дякую.То якщо я хочу зняти чоловікові обмеження на wp то потрібно робити те саме що й подавати на новий wp?
-
Підкажіть, будь ласка, за яким номером ви телефонували до IRCC, щоб запитати про тимчасовий номер аплікації?
-
Я вказувала суму щоб і більша була, ніж мінімально необхідна на всіх членів сімʼї, і менше ніж всього грошей на рахунку щоб точно знати, що менше ніж вказана сума на рахунку не буде
-
Я звонила не по этому номеру . Я звонила за декларацию 2022 года. Вот со мной начали грубо разговаривать и хотели трубку бросить. Это совсем не по этой программе я звонила. Но почему то когда я сказала что звоню за семью с Украины была реакция такая
-
Треба тоді мати як вимагає програма І писати правду бо треба прикладати пруф оф фандз
-
FSW
-
😂 я сделаю два мани ордера от греха подальше