PR CUAET
-
Тобто якщо в мене ніяких змін не має я нічого не заповнюю… я правильно розумію
-
15:10 . Два это как-то дорого, но наверняка 😄
-
-
Нам прийшов лист з запитом додати документи до аплікації, коли зайшла на портал там не було опції додати доки. Якщо вам не приходило ніякого імейлу про те що вимагають додаткові документи тоді дивне повідомлення. Але я би всеодно їм написала/подзвонила дізнатись точно.
-
Нам прийшов лист з запитом на документи. Але в листі чітко вказана адреса на яку мені потрібно відповісти. Фактично вони попросили все продублювати і написати про доходи. Я так і зробила. А у вас було написано додати іх в supporting documents? Щось я зарлуталась
-
Як довго хто чекав на остаточне рішення ?
-
Вітаю! Маю таке питання. Для провінційної програми на ПР має бути досвід роботи в Манітобі 6 місяців, так? Чи це має бути тільки 1 договір чи продовжений теж ок? У мене ситуація така, що потенційний роботодавець пропонує 3 місяці пробного періоду з потенційним продовженням. Чи у такому випадку потім якщо буде 2 контракти на тій самій позиції рахується як стаж? Дякую!
-
Підкажіть що саме підгружати в мед огляд і де це взяти?? І ще якщо ми у лікаря і на рентгені були на початку березня минулого року , а аналізи сдавали в квітні - це більше року чи ще ні?