PR CUAET
-
Hey there Alex, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Привіт всім. Є хтось новий кому продовжили на нових 3 роки WP?
-
Про контрибуції в TFSA в податковій декларації звітувати не потрібно, гроші які ви переводите на TFSA є after tax dollars і за них податок ви вже сплатили. CRA турбує тільки щоб ви не вийшли за ліміт (contribution room).
-
1. Для TFSA у всіх однаковий ліміт. За 2024 це 7000 на людину. В 2023 був 6500. 3. Так, ліміт переноситься.
-
Я вибачаюсь, попутав назву рахунку, я мав на увазі TFSA. Тому продублюю питання. Питання з приводу TFSA. 1. Чи є ліміт в рік поповнення цього рахунку? 2. Чи можу я зараз поповнити цей рахунок а потім це вказати в декларації за 2023? 3. Якщо є ліміт і я не відкрию цей рахунок, то цей невикористаний ліміт перенесеться на наступний рік?
-
Дякую
-
Не обов'язково готувати гаманець. Багато роботодавців надають і страхування, і бенефіти. Часом, кращі, ніж провінційні
-
Може, такий річний дохід хіба що в новоприбулих, коли довго шукають роботу. Але ж новоприбулим по КУАЕТ ці бенефіти надаються усім. А через рік вже дійсно мало в кого такі низькі доходи (і то дуже добре, звісно)
-
Hey there Tira, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
В Оттаві та Торонто не можна оплатити карткою. Лише мані ордер. Дебіт карткою можна лише в Едмонтоні. Ця інформація також вказана на сайті Консульств
-
Так, писали люди про це вище. Більшості, в кого вже було на 3 роки, не подовжують. А тим, в кого були коротші терміни, доволі часто продовжують ще на три роки.
-
Hey there Егор, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Перевірте чи та програма пр кваліфікується для отримання bridging open work permit. Там точно його дадуть, а от чи продовжать візу то вже як вийде.
-
Розумію, що це суб'єктивне питання. Буду вдячний за думки спільноти, чи варто подаватися на продовження WP, якщо існуючий перміт до березня 2025 і є подана аплікація на PR ( по якій не відбувається жодного руху)?
-
50/50
-
Hey there Tira, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Відповідь від консульства в Едмонтоні. Вони дуже загружені і довідки з дією чекати близько 5 тижнів, без Дії близько 8. Якщо неправильно вказали адресу- робити заново нажаль. Ніхто не виправляє та не перевідправляє довідки.
-
Hey there True, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Hey there Дарья, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Підкажіть будь ласка, хто замінював посвідчення водія без наявності пластика в Альберті? Я знаю, що для цього треба відправити лист в Укр консульство (посольство) в Едмонтоні з заповненою заявкою, зворотнім конвертом і проплаченим чеком. Але на сайті консульства є протиречлива інформація щодо того, які саме форми треба заповнювати, скільки екземплярів і яку суму проплачувати. Будь ласка, хто має конкретний досвід за останні пару місяців, відпишіть в приватні повідомлення, дякую!
12 Jan 2024, 17:45
110791/427496
4 minutes ago