PR CUAET
-
Добрый день. Я по поводу обучения с work permit без study permit. Я подпадаю под эти условия. Колледж одобрил заявку, но им нужно письмо-подтверждение от ircc. Ссылка на официальный сайт с информацией об eligibility им не подходит. Даже мой иммиграционный офицер им имейл прислала, что все ок. Нужен прям документ. Вдруг кто знает куда обратиться за таким документом? В веб форму я писала, они прислали имейл, что я могу учиться, но колледж просит более «личное» письмо, чтобы не только ФИО были указаны, но и uci
-
Ми подавали дитячий у Торонто і туди писали Consulate, а в Оттаві декілька днів тому дорослий подавали - писали Embassy
-
Так ви вже подались чи ще не здали англ? 😁 Чи то ви за пул кажете
-
To: Consular section of the Embassy of Ukraine in Canada < [email protected] Це їх електронка на яку я писала.
-
Мені треба було по кожній частині всього по 4 бали.Все було 4-5,тільки listening 3,хоч застрелися.Останній раз я перездала його на з 3 на 6😝 Нарешті..🙈
-
В мене було таке саме минулого року. Я створила собі новий email, той який бухгалтер написав. І отримую листи на нього.
-
Вітаю , Можливо хтось з спільноти подавав вже довідку про не судимість з Словаччини поділіться будь ласка досвідом , намагаюся найти інфу на сайті посольства в оттаві про довідки 0 інфи, дякую
-
Я починала слухати з ютуба цього каналу,для мене були настільки складні,що я кидала у відчаї і розбирала інтервʼю різних людей .(в мене рівень малий)