PR CUAET
-
Федеральний етап однаковий для всіх, а подача заявки щоб роботодавець подав ваш job offer для отримання endorsement відбувається на сайті провінції. Я про це не знала і тому втратила трохи часу. Сподіваюсь ця інформація допоможе іншим швидше зорієнтуватися у процесі.
-
После смены статуса через пол часа звонили супервайзеру (чей номер в контактах указала). Она не ответила, прислали доп запрос
-
Для статистики AOS: Подалась 29/12/23 Допзапрос последнего пейстаба и письма с работы 26/03/24 Номинация сегодня 27/03/24 Мой кейс интересен тем, что засчитали 9 месяцев опыта работы через агентство по трудоустройству! Всем добра! 🥳🥳🥳
-
Дякую щиро!
-
Ні, ніяк
-
Якщо в дружини буде джоб оффер та фулл тайм робота - то й чоловік зможе отримати опен ворк перміт на той самий термін. Про це вже багато разів писали міграційні консультанти. Тільки вже не видадуть в аеропорту, а треба буде подаватися онлайн. Якщо ж вона не працюватиме фулл-тайм, тоді не знаю.
-
-
Многие украинцы не поняли как работает иммиграционная система. Воркпермит дают чтобы заработать на пр. Если за 3 года ты не подался на пр у тебя как у иммигранта уже проблемы. Если подался на пр то можешь продлевать ворк пермит. Это так здесь работает .
-
На днях спілкувалася зі знайомими, вони чули про 2 тис заявок на нашу програму. Не знаю наскільки це достовірна інформація. Також сказали що чекають офіційної відповіді від Трюдо з приводу петиції по українцям, останній срок відповіді 12 квітня. Це більш розширена петиція і типу відмазатися так просто не вийде. Може хтось чув за це і де це можна почитати?
-
Много сложностей, паспорт сделать сложно, слот поймать сложно, ещё и на счёт статуса переживать приходится.