PR CUAET
-
Спасибо большое! 🙏🏻
-
На жаль з Росії теж треба буде швидше за все, кілька років у 80-ті тато і мама жили в Росії, куди тато був розподілений служити(
-
У него изначально визу куает если он на неё подавался. Другое дело что воспользоваться её опциями можно только до 31 марта. Кто опоздал тот опоздал
-
В мене pnp + EE Альберта Tech Pathway, я вже на екопр чекаю. Декілька разів з різних девайсів намагалась зареєструватися в трекері, і завжди помилка, не находить інфу
-
І що? Ситуації різні. В багатьох людей тут батьки і на всіх роботодавців із закритими аорк пермітами з 15$ на год не хватить) навіщо тоді люди сюди приїжали)
-
Я просто в Гугле писала IRCC web form и по той ссылке заполняла на странице все данные Или можно позвонить сюда
-
Це ось ці?
-
Така ж ситуація в мене. Рік залишився. Я не буду залишатись по закритому в перміту. Тільки опен
-
Я б не сильно надіявся на продовження. Може бути так як з 31.03 за два тижні вийде якись представник і скаже ми не будемо більше продовжувати ворк перміт
-
Доброго дня! Знайомі цікавляться, можливо хтось знає, якщо дружина та дитина заїхали в Канаду до 31 березня та отримали куает, чи є можливість чоловіку отримати куает через них, якщо він приїде в квітні?
-
підкажіть де цю форму знайти?
-
Потом нужно будет дослать новый номер пермита через веб форму?
-
Вчора телефонував до CUIAS, то вони сказали що подання на PR за цією програмою буде підставою для подовження ворк перміту. 🤔
-
Визу им дадут а куает бенефеты не дадут. На 6 месяцев статус визитора.
-
Писала на веб форму- tech difficulties раздел Сказали что видят анкету, дали временный номер и сказали ждите
-
Дякую, за відповідь! Ви так робили особисто?
-
Нам остаётся только ждать, возможно будет принято какое-то решение. Моему ВП остался год. Квоты на ПР не резиновые. И не у всех получается пройти на ПР быстро из-за языка. Не все мы были готовы.
-
Ви про 1 квітня цього року?
-
Да. Все як Ви написали. І куди Ви писали? Вам дали відповідь на Ваше звернення?
-
Есть люди которые подались в феврале 2022 года и визы нет все ещё - не отказа не одобрения.
12 Jan 2024, 17:45
110980/438222
about a minute ago